9700X ve RX 9070XT fps drop

dostveviski

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
542
Merhaba arkadaşlar,

Yeni aldığım sistemde 9700x ve 9070xt var. Valorant fpsim genel olarak 700-800lerde. Ama anlık olarak fps drop yiyorum oyun takılıyor saliselik olarak. Tüm driverlerim güncel. Arkadaşımda da amd benzer sistem var onda da problem aynı. Bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı? Ya ben bir şeyleri yanlış yapıyorum ya da amd işlemcilerde bir problem var.

Suçu amd ye atabilmen için bütün parçalarının eksiksiz sıkıntısz düzgün çalıştığından emin olman gerek emin değilsen amd işlemcilerde problem var diyemezsin nedeni başka bir şey yüksek ihtimal bu sorunun.

Merhaba arkadaşlar,

Yeni aldığım sistemde 9700x ve 9070xt var. Valorant fpsim genel olarak 700-800lerde. Ama anlık olarak fps drop yiyorum oyun takılıyor saliselik olarak. Tüm driverlerim güncel. Arkadaşımda da amd benzer sistem var onda da problem aynı. Bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı? Ya ben bir şeyleri yanlış yapıyorum ya da amd işlemcilerde bir problem var.
expo açıktır muhtemelen kapatıp girermisin

expo açık mı

expo açıktır muhtemelen kapatıp girermisin
açık sanırım eve gittiğimde deneyeceğim teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suçu amd ye atabilmen için bütün parçalarının eksiksiz sıkıntısz düzgün çalıştığından emin olman gerek emin değilsen amd işlemcilerde problem var diyemezsin nedeni başka bir şey yüksek ihtimal bu sorunun.
aslında suçu atmamın sebebi tamamen sezgisel. Arkadaşım da aynı problem olduğu için yani... Ki zaten suçu tamamen atmadım :D kendimde de problem olabileceğini söyledim.

açık sanırım eve gittiğimde deneyeceğim teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aslında suçu atmamın sebebi tamamen sezgisel. Arkadaşım da aynı problem olduğu için yani... Ki zaten suçu tamamen atmadım :D kendimde de problem olabileceğini söyledim.
Tamamen attın demedim zaten suçun amd'de olma ihtimali için kalan parçaların düzgün çalıştığından emin olman gerektiğini söyledim.

Undervolt ile dener misin ? 9700x birden ısınan bir işlemci belki de peek yaptığında işlemci kısıyordur kendini. Pbo da -30 deneyebilirsin.

Ben bunu cs ve lolde yaşıyordum nebi akgünün zamanlamaları girince ber şey cillop gibi oldu ramlerimde. 2x16 ddr5 6000mhz cl30 ramler.

Random bir amd ayarından kaynaklı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,002
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri