Netspeed geçtim her gün internet kopuyor

panda74

80+
Reaksiyon skoru
100
1,5 ay oldu geçeli ilk günden beri internetim her gün kopuyor, senelerdir internetim kopmuyordu, netspeed teknik nedenlerden hizmet veremiyoruz yakında çözülecek diyor ama bir türlü çözemediler.

fixnet, gıbırnet, gigaspeed arasında kaldım bunlardan hangisi daha iyi teknik sorunları daha hızlı çözerler

Altyapı kiminse ona geç sorunlar varsa türktelekomdan başka kimse çözmez

kral zaten agzin yanmis bilinmedik isslerden hala niye garip garip iss arıyorsun ki?
ben 8 senedir böyle firmalar kullanıyorum, ilk defa böyle oldu, 1 kötü olaydan neden öbürlerini kötüleyim. mesela türknet bile gınırnet sunucularını kullanıyordu hala kullanıyor mu bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapı kiminse ona geç sorunlar varsa türktelekomdan başka kimse çözmez
alt yapı telekom vdsl 97 mbps geliyor ama ben değerler daha iyi olsun diye 82 mbps sabitliyorum senelerdir

ben 8 senedir böyle firmalar kullanıyorum, ilk defa böyle oldu, 1 kötü olaydan neden öbürlerini kötüleyim. mesela türknet bile gınırnet sunucularını kullanıyordu hala kullanıyor mu bilmiyorum

alt yapı telekom vdsl 97 mbps geliyor ama ben değerler daha iyi olsun diye 82 mbps sabitliyorum senelerdir
TT Fibere Türknet gigafibere başvuru yapın değiştirsinler alt yapınızı eski altyapıda sorun olması muhtemel

Ben senelerdir netspeed kullanıyorum. Genel çaplı kesinti sorunu hariç hiç kopma yaşamadım.
ben ilk geçtiğim günden beri yaşıyorum, neden böyle diye sorduğumda yeni geçtiniz ondandır dediler, 1,5 ay oldu hala çözemediler haklısınız teknik sorun var diyorlar ama hala çözemediler. bu firmaya kadar senede 1-2 defa bir kaç saat kopma olurdu hemen düzelirdi. 1,5 aydır her gün internet durmadan kopuyor hizmet alamıyorum. netspeed bile kabul etti benden kaynaklı değil sorun

TT Fibere Türknet gigafibere başvuru yapın değiştirsinler alt yapınızı eski altyapıda sorun olması muhtemel
fiber yok bende, saha dolabına çok yakınım (2 apartman yanında yol karşısında) ve ev ankastre sistemi de yeni, apartman girişinden direk modeme geliyor kablo, bundan dolayı yüksek hız veriyor

Saha dolabının içinde olsanız bile fiber çok daha avantajlı en azından başvuru yapın 1 yıl içinde yapsınlar.

Saha dolabının içinde olsanız bile fiber çok daha avantajlı en azından başvuru yapın 1 yıl içinde yapsınlar.
fiber saha dolabına kadar var ama çevre apartmanların hiçbirinde fiber yok ve apartmanda 6 daire var ama 2 dairede internet var. tüm sokağa fiber yapmadıkları sürece bize getirmezler.

fiber saha dolabına kadar var ama çevre apartmanların hiçbirinde fiber yok ve apartmanda 6 daire var ama 2 dairede internet var. tüm sokağa fiber yapmadıkları sürece bize getirmezler.
zaten en çok başvuru nerede ise oralara yapıyorlar mahallenizdeki herkes bu şekilde düşünürse mümkün değil zaten.

zaten en çok başvuru nerede ise oralara yapıyorlar mahallenizdeki herkes bu şekilde düşünürse mümkün değil zaten.
benim yaşadığım sokakta dairelerde genelde yaşlı kişiler var bundan dolayı ev interneti kullanan sayısı çok az. kullanan kişilerde fiber istemez fiyat en ucuz ne ise onu kullanıyorlar mesela bizim apartmandaki öbür kişi 35 mbps paket kullanıyor

benim yaşadığım sokakta dairelerde genelde yaşlı kişiler var bundan dolayı ev interneti kullanan sayısı çok az. kullanan kişilerde fiber istemez fiyat en ucuz ne ise onu kullanıyorlar mesela bizim apartmandaki öbür kişi 35 mbps paket kullanıyor
mahalle sakinleri 65 yaş üstü değil ya bir süre sonra fiber fiyatları vdsl altyapıya göre daha ucuz olması muhtemel şuan bile bazı isslerde bu şekilde.

Geri