GIGABYTE G27Q-EK 27”inç 144HZ 1MS Alınır mı?

BRN090

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi günler arkadaşlar az önce Amazon'dan 8888₺ bu monitörü sipariş ettim.

G27Q hakkında yorum ve inceleme videoları var ama G27Q-EK hakkında bir inceleme bulamadım.

27"
2K QHD
Super Speed IPS
1MS
144Hz
2XHDMI / 1XDP / 2XUSB 3.0
HDR400
FreeSync Premium
Mavi Işık Filtresi
% 92 DCI-P3 / 120% sRGB
Bu arada enerji tüketim verimliliği G sınıfı yani bayağı elektrik tüketiyor sanırım.

Ekran kartım : GIGABYTE RTX 5070

Biraz online FPS, daha çok hikayeli (RDR2,Cyberpunk vb.) oyunlar oynayacağım ama bundan önemlisi amatör şekilde Photoshop tasarım, grafik işleri ve YouTube için video işleriyle uğraşacağım. Tabi günlük kullanım (film, video izlemek vb.) amaçlıyorum.

hocam bu paraya enazından 200hz alınmalıydı bence. iptal edebiliyorsanız edin 144hz eksik gelebilir. ayrıca amazonda 1000 liralık kupon vardı onuda kullanın kullanmadıysanız

hocam bu paraya enazından 200hz alınmalıydı bence. iptal edebiliyorsanız edin 144hz eksik gelebilir. ayrıca amazonda 1000 liralık kupon vardı onuda kullanın kullanmadıysanız
Kupon hangi ürünlerde geçerli hocam

monitörlerde geçerli çoğu kişi onun için kullandı zaten. sıcak fırsatlar kısmından bulabilirsin. sanırım sadece mobil uygulamada geçerli
Reis ilk karar verdiğim monitörler 165 - 180 - 200 Hz felandı ama gerek olmadığını düşündüm. Yani 120 Hz olsa bile Okey bana çünkü diğer bir takım özellikler daha önemli benim için. Çok uzun süredir bilgisayarım yok ve zaten şuana kadar 60-75 Hz üstü monitör kullanmadım. Bu Hz oranı oyun dışında farklı kullanım alanlarında (günlük kullanım, grafik tasarım, basit video edit vb.) çok etki eder mi, eksikliğini çok görür müyüm?

Elbette bu fiyatlara daha iyisini alabilirsin, kesin siparişi iptal et diyorsanız birkaç tavsiye monitör söyler misiniz?

Amazon 1000 lira indirimi de hiç görmedim.Sadece sipariş verirken ilk alışverişe 150₺ indirim yaptı okadar. Bu sıcak fırsatlar kategorisinde belirli ürünlerde mı geçerli yoksa her ne alırsak alalım, sipariş geçerken kullanabileceğimiz bir indirim kodu mu?

KAÇMAZ750 kodunu deneyebilirsin monitörlerde geçerli. dediğim gibi detaylar için sıcak fırsatlar sayfasından ilgili konuyu bulup okuyabilirsin.
hz konusuna gelicek olursak seni hiç ilgilendirmese bile paranın karşılığını almak için belirli bir seviyede olması gerektiğini olmasa bile fiyatının uygun olması gerektiğini düşünüyorum en başta attığın monitör bu yüzden bence pahalı ve gereksiz. düşük hz li alıcaksanda daha uygun bi ürün alınmalı diye düşünüyorum ama tabii ki para senin paran. öneri olarakta bu bütçelerde attığım ürünlere bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KAÇMAZ750 kodunu deneyebilirsin monitörlerde geçerli. dediğim gibi detaylar için sıcak fırsatlar sayfasından ilgili konuyu bulup okuyabilirsin.
hz konusuna gelicek olursak seni hiç ilgilendirmese bile paranın karşılığını almak için belirli bir seviyede olması gerektiğini olmasa bile fiyatının uygun olması gerektiğini düşünüyorum en başta attığın monitör bu yüzden bence pahalı ve gereksiz. düşük hz li alıcaksanda daha uygun bi ürün alınmalı diye düşünüyorum ama tabii ki para senin paran. öneri olarakta bu bütçelerde attığım ürünlere bakabilirsin.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0F5H3...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,864
Üyeler
189,172
Son üye
Chifchi
Geri