Beslenme programım sizce nasıl ?

lecxx

80+
Reaksiyon skoru
21
Sabah 5 yumurta beyazı 4-5 adet sıyah zeytın 30-40 gram arası peynır domates salatalık 8-10 gram arası bal 3 adet karabugday patlagı

Öğlen 200 gram haslama tavuk 350 gram pırınc pılavı 100 gram salata 175 ML Sütaş ayran dışarıdan söylüyorum bunun yağ mıktarını falan bılmıyorum alaiye pılavcısı diye bir yerden yıyorum Instagram'da yapılışı vardı

Akşam annem ne yaparsa pilav ve salata fix yanında sebzelı etlı veya tavuklu ne yaparsa akşam yemekleri yağlı olmuyor fazla tavuk veya etlı yemek olmazsa proteın bar alıyorum

Onun dışında meyve kuruyemıs 5-6 adet toplam 1 adet hurma bunları yıyorum proteın minimum 1.7 oranında oluyor.

Sabah 5 yumurta beyazı 4-5 adet sıyah zeytın 30-40 gram arası peynır domates salatalık 8-10 gram arası bal 3 adet karabugday patlagı

Öğlen 200 gram haslama tavuk 350 gram pırınc pılavı 100 gram salata 175 ML Sütaş ayran dışarıdan söylüyorum bunun yağ mıktarını falan bılmıyorum alaiye pılavcısı diye bir yerden yıyorum Instagram'da yapılışı vardı

Akşam annem ne yaparsa pilav ve salata fix yanında sebzelı etlı veya tavuklu ne yaparsa akşam yemekleri yağlı olmuyor fazla tavuk veya etlı yemek olmazsa proteın bar alıyorum

Onun dışında meyve kuruyemıs 5-6 adet toplam 1 adet hurma bunları yıyorum proteın minimum 1.7 oranında oluyor.
Kötü değil iyi gibi, günlük alman gereken kcalı eğer alıyorsan gayet yeterli gibi.

Kötü değil iyi gibi, günlük alman gereken kcalı eğer alıyorsan gayet yeterli gibi.
Malasef alamıyorum bulk a gırecektım makarna frlan eklıcekrtım Shake tarıfı frlan ramazan Gelınce ramazandan sonraya kaldı

Sabahları 1 tam ekmekle birlikte bir tava menemen yiyorum. Yanında 8–10 tane siyah zeytin oluyor. Menemeni yerken ekmeğin arasına biraz peynir de koyuyorum. Eğer ezme ya da bal varsa onu da ekliyorum.

Öğlen genelde pilav ya da makarna gibi bir yemek yiyorum. Yanında salata oluyor bazen. Bazen de tekrar kahvaltı tarzı bir şeyler yiyorum.

Akşam ise öğlenden yemek kaldıysa onu yiyoruz. Eğer kalmadıysa yeni bir şey pişiriyoruz. Genelde çorba ve yanında pilav, makarna ya da bulgur gibi bir şey oluyor.

Sence nasıl ???

Okudukça gece gece karnım acıktı

Gelın beraber olsun hocam
Eyvallah hocam, konu benin ilgimi çekti bende diyet gym yapıyorum da 🤣 diyetim de gece gece yemek yok, orucu da tutacam mı emin değilim.

Tut tut hocam diyetteysen 12 ayın en güzel ayı dıyette olanlar için
Diyet aç kalmak değildir hocam düzgün yemektir :) daha çok yemek alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum, olabildiğince fastfood dan uzak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,488
Üyeler
188,945
Son üye
ReoxTR
Geri