Hayır“Android kullanıyorum. Yardımcı uygulamalarla %100 verim alamayacağımı biliyorum ama yine de AirPods Pro 3 almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?”
Normal buds 3 kulanıcısıyım arkadaşlarımda airpods4 3pro ve buds 3 pro var. Bütçen kısıtlıysa buds 3 alabilirsin ses bas ve ne kadar çok iyi olmasada anc performansı kurtarıyor. Airpods 3 pro buds 3 pro ile arasında çok fark yok buds 3 pro nun anc daha iyi ve işletim sisteminde Android samsung olursa daha iyi faydalsnıyorsun . Aynısı airpods içinde geçerli. Buds 3 pro al geç. Ama diyorsan abi airpods ya dıcek sen airpods 4 nesil al paran ziyan olmasın o kadar“Android kullanıyorum. Yardımcı uygulamalarla %100 verim alamayacağımı biliyorum ama yine de AirPods Pro 3 almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?”
“Android kullanıyorum. Yardımcı uygulamalarla %100 verim alamayacağımı biliyorum ama yine de AirPods Pro 3 almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?”
1.5klik qcy kulaklıkta da var obuds 4 pro cikacak
kafa hareketlerini anlayan sensör falan koyacaklar
Airpods da da var aynı şeyler. Yani özellik olarak değerlendirmiyorum ben bunları.1.5klik qcy kulaklıkta da var o![]()
Anker düşünmüyorum![]()
Anker Soundcore Liberty 5 | Dolby Audio Gürültü Engelleyici Kulak Içi Kulaklıklar - Mürekkep Siyahı - Fiyatı, Yorumları
Anker Soundcore Liberty 5 | Dolby Audio Gürültü Engelleyici Kulak Içi Kulaklıklar - Mürekkep Siyahı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
anker düşünür müsünüz, aktif olarak 3 aydır kullanıyorum ve epey keyifli.
anker liberty 5 al hocam airpods senlik değil.Airpods da da var aynı şeyler. Yani özellik olarak değerlendirmiyorum ben bunları.
neden düşünmüyorsunuz?Airpods da da var aynı şeyler. Yani özellik olarak değerlendirmiyorum ben bunları.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anker düşünmüyorum