Bi deneseydinChatgpt diyo iptal ederim letgodan almıştım kargolu
Aynen üçgen doku veya baskımsı olması lazımbu arkadaş attığınız görselden bahsediyor o görseldeki ram de üçgen dokular olur o var mı
yazı fontu böyleyse çakmadır buMerhaba R5 7500F için bu rami tercih ettim iyi mi??
veya tost makinesi ile çektiğinden böyle duruyorMerhaba R5 7500F için bu rami tercih ettim iyi mi??
Dostum dışından anlamaya çalışarak vakit harcamayın, bilgisayarına tak rami. Gir internete “Rammon” isimli uygulamayı indir. Passmark orjinal sitesinden. Bu uygulama raminin model numarasını ismini cismini voltaj hız cart curt herşeyi sıralıyor. Zaten uygulamada bilgilerin çoğu boş gözükür ise o ram çakmadır. Sen uygulamayı çalıştır fotoğraf at buraya yardımcı olur forumdakiler.Orjinalmi değilmç nasıl anlaşılır?
Rami yeni aldım daha kargolanacak gelicek İptal edeyimmi kalsınmıDostum dışından anlamaya çalışarak vakit harcamayın, bilgisayarına tak rami. Gir internete “Rammon” isimli uygulamayı indir. Passmark orjinal sitesinden. Bu uygulama raminin model numarasını ismini cismini voltaj hız cart curt herşeyi sıralıyor. Zaten uygulamada bilgilerin çoğu boş gözükür ise o ram çakmadır. Sen uygulamayı çalıştır fotoğraf at buraya yardımcı olur forumdakiler.
Ben ram elinde diye düşündüm hocam, o halde yorum yapamam.Rami yeni aldım daha kargolanacak gelicek İptal edeyimmi kalsınmı
normal o (en azından ben öyle biliyorum yanlışım varsa affola)görselin üstünde oynanmış tırnaklarına bakınca belli oluyor![]()
yok bak o sari tırnaklar varya o kısma bak düz değilnormal o (en azından ben öyle biliyorum yanlışım varsa affola)
Normal o oradan anlaşılmaz sahte olup olmadığı kendi bilgisayarındaki belleği sök bak istersen seninkisi de öyle.yok bak o sari tırnaklar varya o kısma bak düz değil
ben sahte demedim ki görselde oynanmış dedimNormal o oradan anlaşılmaz sahte olup olmadığı kendi bilgisayarındaki belleği sök bak istersen seninkisi de öyle.