Orijinal üründe neden görselle oynanmış olsun neyi ne kasıtla söylediğini kendin bile bilmiyorsun herhaldeben sahte demedim ki görselde oynanmış dedim![]()
ilk görseldeki sarı tırnakların hızasına bak bakalım alt kısmına ha eğer görmuyorum diyorsan göz doktoruna görünOrijinal üründe neden görselle oynanmış olsun neyi ne kasıtla söylediğini kendin bile bilmiyorsun herhalde
Sarı uçlu kısımları diyorsan bir sorun yok ürünün orijinali de böyle, çentiği diyorsan oraya gölge düşüyor bir oynanma yokilk görseldeki sarı tırnakların hızasına bak bakalım alt kısmına ha eğer görmuyorum diyorsan göz doktoruna görün
konu sahibin fotosundan bahsediyorum yahuSarı uçlu kısımları diyorsan bir sorun yok ürünün orijinali de böyle, çentiği diyorsan oraya gölge düşüyor bir oynanma yok Alıntıyı görüntüle
Birader karşılaştır diye attım ben de onu kast ediyorum zatenkonu sahibin fotosundan bahsediyorum yahu![]()
tamam orası normalyok bak o sari tırnaklar varya o kısma bak düz değil
üstüne fırça düşmüş ne deseniDesen var gibi
şu kısım diyorum yahu tutarsız düz değilBirader karşılaştır diye attım ben de onu kast ediyorum zaten?
Dostum orası o şekilde, full düz değil sök kendi bilgisayarından belleğini bak istersen, en başından beri bunu anlatmak istedim zaten. Attığım görsele de bakabilirsin istersen.şu kısım diyorum yahu tutarsız düz değil
Alıntıyı görüntüle
normal la orası takmayı kolaylaştırma falanşu kısım diyorum yahu tutarsız düz değil
Alıntıyı görüntüle
2 li paketten çıkmış bu herhalde 32 gb 2x16 1 tanesi 16 corsairde öyle bş varmı bilmiyorum vardır benceReis hemen iade et cirsair ramlerde üçlü format yok
Hocam bende project zerob650 ramler thull ancak hynix bellek 7200 MHz cl36 iyi midir?ha yazıyormuş la
çok ucuz la bunun 2. elde bile 10 bin falan olması lazım
Hocam birde PSU dediginiz high-power gd800 aldım ancak bazı forumlarda bu PSU nuj eski olduğu bu sebeple tercih edilmemesini tavsiye edilmisbu arkadaş attığınız görselden bahsediyor o görseldeki ram de üçgen dokular olur o var mı