Yardım Arctic Mx6 aldım berbat şekilde sert

Orjinal. Pump out olmasın diye kömür gibi katı 😅

Sürmüşsün zaten kullan sıcaklık durumuna göre karar verirsin.

Hava soğuk belki sertleşmiştir, biraz tavada ısıt🤣

pump out olmamasi icin boyle zaten
Kanka 3 4 tüp mx6 bitirmişimdir hiç böyle mx6 görmedim ben mx 4 sürdüm geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çokta zor değil sürmesi. Tam emin değilim ama bu biraz eskiye göre daha katıysa laptoplarda da iş yapar.
Aşırı katı mx4 sürdüm geçtim uğraşılmaz bunla işlemci de i5 14400 f uzun işlemci olmuyor ryzen olsa neyse de

Hava soğuk belki sertleşmiştir, biraz tavada ısıt🤣
Mx4 sürdüm geçtim iade etcem

Sürmüşsün zaten kullan sıcaklık durumuna göre karar verirsin.
Tamamına sürülmüyor soğutucuyu kapattım geri açtım macun yok olmuş gitmiş

Orjinal. Pump out olmasın diye kömür gibi katı 😅
Valla kanka kaç tane mx 6 aldım böylesini görmedim ben

Viskoz macunlar daha farklı şekilde uygulanıyor ne kadar bastırırsan o kadar topaklanırlar.
Bastırmazsan sür sürebilirsen işlemcinin yüzeyinde buz pateni yapıyor macun

Evet kayıyor dediğin gibi. Anlattığın harfiyen doğru. Orijinal yeni model mx-6. Yani ben çok takmıyorum. Sıcaklık değeri memnun ettiği için gerisi önemli değil tabii kişiden kişiye göre değişir. Nasıl rahat edebiliyorsan öyle yapman doğru olur.

Evet kayıyor dediğin gibi. Anlattığın harfiyen doğru. Orijinal yeni model mx-6. Yani ben çok takmıyorum. Sıcaklık değeri memnun ettiği için gerisi önemli değil tabii kişiden kişiye göre değişir. Nasıl rahat edebiliyorsan öyle yapman doğru olur.
neyse dursun bakalım yeni anakartım geldi onu deniyorum sıvı soğutucu yerine idarelik taktım h610 ile 4 ghz geçmedi işlemci b760 aldım gigabyte bakalım ne olacak

neden benim önceden aldıklarım normal sıvı kıvamdaydı o zaman bu böyle taş gibi

Kanka 3 4 tüp mx6 bitirmişimdir hiç böyle mx6 görmedim ben mx 4 sürdüm geçtim

Aşırı katı mx4 sürdüm geçtim uğraşılmaz bunla işlemci de i5 14400 f uzun işlemci olmuyor ryzen olsa neyse de

Mx4 sürdüm geçtim iade etcem

Tamamına sürülmüyor soğutucuyu kapattım geri açtım macun yok olmuş gitmiş

Valla kanka kaç tane mx 6 aldım böylesini görmedim ben

Hatalı sürüyorsun bu yüzden kayıyor, gereğinden fazla bastırırsan spatulaya da yapışıyor hızlı çekersen de işlemcinin yüzeyine yapışmıyor. Bu videodaki macun da viskoz bir macun rehber video çekme gereği duymuşlar bu yüzden ve nasıl sürmen gerektiğini anlatıyor

şu macunları sürme yedirme sıvazlama olayını kim nasıl ikna etti koca milleti inanılır gibi değil. noktalar şeklinde sıkın, gerisini soğutucu yüzey preslediğinde hallediyor ve hava kabarcık riski sıfıra düşüyor. mıncırmayın şu macunu :D bu arada new formula diye bir şey ilk defa görüyorum.

Sahte muhtemelen adamlar macun diye beton yollamış sürülmüyor arctic in kendi sayfasında bile yumuşak akışkan kıvamı var bu bildiğin beton adam öpüyorlar sistem toplucaz gece gece deli oldum yine varya sinirden telefonu ısırcsm 500 tl de para verdim lanet şete

Al bak top oluyor macun böyle mi olur
sürmeyeceksin çarpı şeklinde sıkacaksın işlemcinin üstüne sonra soğutucuyu kapatacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,411
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri