Çözüldü✓ Delta gps 750FB psu !

Elektrik sistemi biraz kötü bizim sanırım hocam. Anahtarlı uzatma kablosu kullanıyorum ben. Pc nin kablolar bağlıyken tuşunu açıyorum uzatmanın çat diye odamın şalteri atıyor. Neden kaynaklı olduğunu bulmaya çalışırken şizofren oldum cidden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu da yaptım hocam maalesef işe yaramadı.

Eski sistem DDR 4 am4 tü bu ekran kartını almıştım sistemime ve siyah ekran sorunları başlamıştı. Sonra bütün bileşenleri satıp yeni soket tipine geçtim bu sefer de bu şekilde sorunlar olmaya başladı. Tek ortak parça iki sistemde ekran kartım ve m2 ssd
şalter diyince aklıma 400w PSU mun şalter attıran kettle ile savaşı geldi tesisata bir baktırın
1771316906882.webp

elektrik tesisatı vs sizin pc

şalter diyince aklıma 400w PSU mun şalter attıran kettle ile savaşı geldi tesisata bir baktırın
Diğer evde bir deneme yapayım olmadı hocam bakalım sıkıntı devam edecek mi

SSD veya HDD kaynaklı yapma ihtimalide var HDD sentinel yükleyip bad sector varmı diye baktınız mı ?
M2 ve ssd 2.5 vardı hocam onların sağlık durumlarına baktım sadece

Diğer evde bir deneme yapayım olmadı hocam bakalım sıkıntı devam edecek mi

M2 ve ssd 2.5 vardı hocam onların sağlık durumlarına baktım sadece
Bad sector var mıydı

insanlara varsa düşük işlemci ile test edin vs diyoruz adam ev değiştiriyor 😐
İki sistemde denedim, arkadaşın ekran kartını aldım denedim. Bir de evi deneyelim hocam. Akıl sağlığım için gerekli 😂

Bad sector var mıydı
Bakayım eve gidince hocam

750w platinum olan kronik sorunluydu
Nedir hocam sorun. Ben hiç denk gelmedim. Sizi indirim konuşmasının altından hatırladım 😂

İki sistemde denedim, arkadaşın ekran kartını aldım denedim. Bir de evi deneyelim hocam. Akıl sağlığım için gerekli 😂

Bakayım eve gidince hocam

Nedir hocam sorun. Ben hiç denk gelmedim. Sizi indirim konuşmasının altından hatırladım 😂
Sorun elzem bir komponenti koymamalarıydı içine:

Sorun elzem bir komponenti koymamalarıydı içine:

Harbiden bu yüzden olabilir belki de hocam teşekkür ederim. Yeni bir psu bakıyordum zaten olmadı yeni psu alayım. Ben bunu hiç görmemişim. İlk açılışta şalter attırıyor benim de zaten. Sonraki problemler bununla ilgili olmasa bile uzun ömürlü bir şey olmayabilir.

6 taksit 6k ya amazondan bunu aldım. Bir sıkıntısı yok galiba değil mi?

Ekler

• 1000064385.webp
    1000064385.webp
    105.8 KB · Hit: 6
Geri