❌İndirim Bitti! Konu yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bilmeyen adamı kazıklamak ne zamandır ticari zeka dostum benim boş muhabbet yapma sözde bir markayı savunuyorsun Üslup denilen şeyden nasibini alamamışsın çok yazık.
Burada kazıklamak gibi bir durum söz konusu bile değil. Yanlış ithamlarda bulunuyorsun hala. Üslubumda da herhangi bir sorun görmüyorum.

Heycanın fazla olmasın genç böyle hesap acıp acıp gelin oldu mu? Eğlendirin beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4klık sistemi 14 bine mi alsın, burdakiler sizin pc sattığınız adamlar değil haberin olsun burda ekmek yokkk
bence alınır sistem gayet güzel

Burada kazıklamak gibi bir durum söz konusu bile değil. Yanlış ithamlarda bulunuyorsun hala. Üslubumda da herhangi bir sorun görmüyorum.
@hakanyildizz peki benim sorum size olacak. Yukarıda atılan sistemlerin hakkı fiyat sizce gerçekten o mudur? 20 yaşında işlemciye o parayı çekmek günah değil mi? O işlemcinin sıfırını 10 yıl önce bile temin edemezsiniz. Nereden buldunuz? İthalatçı belgeniz var mı? O sistemde o parçanın sıfır olup olmadığına dair kanıtınız var mı? Siz yıllarca bu sistemleri çatır çatır trendyolda vs sattınız. Bana bunların cevabını verir misiniz? Belgeleri görmek isterim.

bence alınır sistem gayet güzel
Sen de bu firmanın çaycısısın galiba :)

Ürünler sıfır. Adresimiz belli, gel gör ürünler sıfır mı değil mi? Sıfır değilse söz sana 5090 sistem hediye edeceğim.

Bundaki işlemci nasıl sıfır ya? E kanıtlayamazsan ne olacak? Senin vereceğin 5090 a kalmadım, kendim alırım. parası hakkıyla kazanılmış olur kendi aldığımın

Öbür soruya hala cevap vermedin seni ikinciye etiketledim Hakancım???? Cevap yok hala? 1. NESİL İNTEL işlemcinin SIFIRINI nereden temin ediyorsunuz?
Dostum dünyada Çin diye bir ülke var. Biraz oralarda neler yapıldığını araştır. İstediğin her nesilin, her ekran kartının, her anakartın yapılabilir olduğunu göreceksin. Ve evet bunlar sıfır :) ikinci el değil.

Adamlar AM5 anakarta DDR4 ram takılabilir hale getirdi sen işlemciden bahsediyorsun.

Dostum dünyada Çin diye bir ülke var. Biraz oralarda neler yapıldığını araştır. İstediğin her nesilin, her ekran kartının, her anakartın yapılabilir olduğunu göreceksin. Ve evet bunlar sıfır :) ikinci el değil.

Adamlar AM5 anakarta DDR4 ram takılabilir hale getirdi sen işlemciden bahsediyorsun.

Amerika Birleşik Devletleri

• Chandler, Arizona – Fab 32 ve diğer 45 nm tesisleri burada yer alıyordu. Bu fab, Intel’in 45 nm üretimi için büyük ölçekli fabrikalardan biridir.
  • Hillsboro, Oregon – Intel’in Oregon’daki D1D gibi tesislerinde 45 nm süreçler için üretim ve geliştirme yapılıyordu.
  • Rio Rancho, New Mexico – 45 nm üretim için başka bir Intel tesisi planlanmıştı.

İsrail

• Kiryat Gat – Intel’in Fab 28 gibi 45 nm üretim yapan tesisleri bulunuyordu. Bu fab, Intel’in uluslararası üretim ağının önemli parçalarındandı.
İrlanda

• Leixlip, İrlanda – Intel’in Avrupa’daki önemli üretim tesislerinden biri. 45 nm dahil çok sayıda üretim hattı burada yer almıştır.

Ben buraların yabancısıyım, bir arkadaşın iletmesiyle girdim ve kirli bilgileri görünce yazmak istedim. Çakma ram gibi asılsız iddialar için. Sorunu olan aydınlanmak isteyen özelden yazabilir. Eleştiri ayrıdır karalamak ayrıdır. Bunu umarım ayırt edebilirsiniz.

çinde 1. Nesil intel işlemci üreten çip tesisi mi var? Allah allah yav? Yoksa toptan kullanılmış mı çindekiler? Am5 anakarta ddr4 rami ithal edecek bir tane şirket varsa o da belli zaten :) ülkedeki pc oyunculuğuna darbe resmen

Amerika Birleşik Devletleri

• Chandler, Arizona – Fab 32 ve diğer 45 nm tesisleri burada yer alıyordu. Bu fab, Intel’in 45 nm üretimi için büyük ölçekli fabrikalardan biridir.
  • Hillsboro, Oregon – Intel’in Oregon’daki D1D gibi tesislerinde 45 nm süreçler için üretim ve geliştirme yapılıyordu.
  • Rio Rancho, New Mexico – 45 nm üretim için başka bir Intel tesisi planlanmıştı.

İsrail

• Kiryat Gat – Intel’in Fab 28 gibi 45 nm üretim yapan tesisleri bulunuyordu. Bu fab, Intel’in uluslararası üretim ağının önemli parçalarındandı.
İrlanda

• Leixlip, İrlanda – Intel’in Avrupa’daki önemli üretim tesislerinden biri. 45 nm dahil çok sayıda üretim hattı burada yer almıştır.

Ben buraların yabancısıyım, bir arkadaşın iletmesiyle girdim ve kirli bilgileri görünce yazmak istedim. Çakma ram gibi asılsız iddialar için. Sorunu olan aydınlanmak isteyen özelden yazabilir. Eleştiri ayrıdır karalamak ayrıdır. Bunu umarım ayırt edebilirsiniz.
Çinden işlemci mi aldın?

tamam kardeşim sensin :D utanmadan fiyat politikası demek sorun değil ticari zekan zayıf demek sorun değil benim 1. nesil bilgisayara 14 15 bin yazdığınız için bilmeyeni kazıklamak bu demek mi suç ya kardeşim mahkemeye versen bilirkişiye gitse adam bile der lan bu adam kazıklamak :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,293
Üyeler
189,056
Son üye
reek035
Geri