ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,924
7 olmaz mı bütçe ikisini 70 bine tamamlarsın5 bin tl ekran ıcın butcem var onerebılcegın en fp ekran nedır
7 olmaz mı bütçe ikisini 70 bine tamamlarsın5 bin tl ekran ıcın butcem var onerebılcegın en fp ekran nedır
ekrana 10 bin tl ayırdım hocam su an karar verdim 7 de uyar7 olmaz mı bütçe ikisini 70 bine tamamlarsın
bence 46 bine ılk attıgını almak mantılı gıbı geldı sence hocamolur, 60 bine en mantıklı ikinci attıgım
mantıklı ama almısken bi kere alayım diyorsan ikinci attıgımı al, 9070xt 5070ti gücünde.ekrana 10 bin tl ayırdım hocam su an karar verdim 7 de uyar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence 46 bine ılk attıgını almak mantılı gıbı geldı sence hocam
https://www.trendyol.com/msi/mag-25...roduct_free_202621722_TR&link_userID=79480161 bu nasıldırmantıklı ama almısken bi kere alayım diyorsan ikinci attıgımı al, 9070xt 5070ti gücünde.
bu monitorude yapıstırdın mı değme keyfine
1080p monitör alma artık yıl 2026 bu sistemle napacan
hocam benım ıcın 2 k pek onemlı degıl valo cs yı zaten 2 k da oynayamam 300 hz de mantıklı oluyor gıbı geldı bana bılemedım1080p monitör alma artık yıl 2026 bu sistemle napacan
2kda niye oynayamazsın ben oynuyorumhocam benım ıcın 2 k pek onemlı degıl valo cs yı zaten 2 k da oynayamam 300 hz de mantıklı oluyor gıbı geldı bana bılemedım
bılemedım hocam kararsız kaldım2kda niye oynayamazsın ben oynuyorum
2kda oynama veya o monitorde 960p falan oyna ben öyle yapıyorum
dediğim monitörü al güven banabılemedım hocam kararsız kaldım
hocam sistemde ryzen 7 lı bır ıslemcı almak ıstıyorum ya ekran kartı uzmez de ryzen 7 serısını ıstıyorum ekran pek umrumda degıl acıkcasıdediğim monitörü al güven bana
bu bütçede ölü bir ekran kartı alırsın üzer kanka, hatta bu bütçede 7 serisi işlemci alırsan ekran kartına para kalmaz muhtemelen, daha sonra halledersin. ayrıca 7500f sağlam işlemci. 2 senedir kullanıyorum haftaya 7800x3d alıcam bendehocam sistemde ryzen 7 lı bır ıslemcı almak ıstıyorum ya ekran kartı uzmez de ryzen 7 serısını ıstıyorum ekran pek umrumda degıl acıkcası
ryzen 5 serisinin en iyi işlemcisi nedirbu bütçede ölü bir ekran kartı alırsın üzer kanka, hatta bu bütçede 7 serisi işlemci alırsan ekran kartına para kalmaz muhtemelen, daha sonra halledersin. ayrıca 7500f sağlam işlemci. 2 senedir kullanıyorum haftaya 7800x3d alıcam bende
yanı 60 bıne falan cıkarım ryzen 7 serısıne cıkarsak kabulum 5 serısındeyse 40 50 kafibu bütçede ölü bir ekran kartı alırsın üzer kanka, hatta bu bütçede 7 serisi işlemci alırsan ekran kartına para kalmaz muhtemelen, daha sonra halledersin. ayrıca 7500f sağlam işlemci. 2 senedir kullanıyorum haftaya 7800x3d alıcam bende
kasanın ozellestırmesınden 10 k fark verıpMD Ryzen 7 7800X3D 5.00 Ghz 8 Çekirdek 104MB AM5 5nm İşlemci ye de yukseltme yapabılıyorum aslındabu bütçede ölü bir ekran kartı alırsın üzer kanka, hatta bu bütçede 7 serisi işlemci alırsan ekran kartına para kalmaz muhtemelen, daha sonra halledersin. ayrıca 7500f sağlam işlemci. 2 senedir kullanıyorum haftaya 7800x3d alıcam bende
niye en iyisini arıyorsun ki ben sana en fpsini atıyorum, r5in en iyisi kazık fiyatta şuanryzen 5 serisinin en iyi işlemcisi nedir
yanı 60 bıne falan cıkarım ryzen 7 serısıne cıkarsak kabulum 5 serısındeyse 40 50 kafi
kasanın ozellestırmesınden 10 k fark verıpMD Ryzen 7 7800X3D 5.00 Ghz 8 Çekirdek 104MB AM5 5nm İşlemci ye de yukseltme yapabılıyorum aslında
ilk attığımla ktc monitörü al gec o zaman5 serısındeyse 40 50 kafi
anakart limitler işlemciyi ama çok istiyosan yapabilirsinkasanın ozellestırmesınden 10 k fark verıpMD Ryzen 7 7800X3D 5.00 Ghz 8 Çekirdek 104MB AM5 5nm İşlemci ye de yukseltme yapabılıyorum aslında