❌İndirim Bitti! LENOVO 15AHP10 Ryzen7 250 12GB RTX 5060 512GB 40809 TL 1 TB 42429 TL

Herkes bir şeyler söylemiş. İhtiyacı olan bence sever, çok önyargılı yaklaşılıyorda iyi marka kötü marka fark etmeksizin çok tuzak var laptop tarafında. Gaming laptopta batarya önemli değil derler nasılsa kısa sürecek derler kiminde 40W çıkıyor kiminde 90W. Ekranı sorunlu diyorlar bakıyorum aynı model sadece işlemcisi farklı diye panel modeli değişmiş ondan tepkileri farklı. Yani panelin kodunu bulamadığınız sürece net olarak bir panel hakkında yorum yapmak bence iyi değil.
şöyle ki panelin kodunu bulmaya gerek yok, 16:9 şeklinde 144hz olarak lenovo adına üretilen tüm paneller %99 rgb - 20ms. batarya da her laptop da yazıyor zaten kaç Wh olduğu

Buradaki bazı arkadaşları anlamakta zorluk çekiyorum ryzen 7 250 ve 5060 ikilisi 50k altına neredeyse hiç inmedi çok verimli ve yeterli güce sahip bir paket ayrıca kasa ve ekran kalitesi gayet başarılı. Yabancı incelemelerde genel olarak tuf ile beraber en iyi f/p gaming serisi loq serisi olarak gösteriliyor. Ancak loq fiyatları çok daha uygun. Daha önce 4070 li loq kullandım aynı ekran ile ve çok iyi bilgisayardı ısınma ses ekran çok memnun kalmıştım. Bu seriye genel olarak hiç kullanmamış olanlar yorum yapıyor.

İptal gelmeyecek kargoya verilecekmiş satıcıya sordum alanlara hayırlı olsun. Ben satmak için aldım ilana fiyat ne yazayım dostlar

Son düzenleme:
Kargoya verildi

Ekler

• IMG_2452.webp
    IMG_2452.webp
    47.2 KB · Hit: 37
Nakite çevirmek isteyen varsa yazsın alayım aynı fiyatlara

Geri