Çözüldü✓ 240mm LCD sıvı soğutucu önerisi

Rexeans

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
18000
Kasamda 240mm destek var sırf görsellik olsun diye lcd ekranlı istediğim görüntüyü verebileceğim bir sıvı soğutucusu arıyorum varsa tavsiyenizi alırım

Kasa büyütüp 360 baksan bütçen iyi çünkü. Bir de tryx dışında hepsi sistem yükü getirir bilgin olsun.

Kasa büyütüp 360 baksan bütçen iyi çünkü. Bir de tryx dışında hepsi sistem yükü getirir bilgin olsun.
sistem yükü getirir derken tam anlayamadım demek istediğini, bide bende şuan gamepower ravadin var koca koca kasalardan hoşlaşmıyorum güzel bir kasa önerin varsa da ona da göz atabilirim.

kanka valla parana yazık ya 240da o bütçe..

kanka valla parana yazık ya 240da o bütçe..
kanka param var diyorum işte ne yapayim ahahah. pek bir kasa da beğenemiyorum hyte y70 de çok pahali msi mag pano 100r bi hoşuma gitti ama devasa mı nasıl bilmiyorum, normalde kasamın görselliğini seviyorum o yüzden hiç değişmeyip 240 lık almak istedim varsa güzel bişey, soğutmayla alakalı bir derdim yok çünkü 240 yeterli olur.

kanka param var diyorum işte ne yapayim ahahah. pek bir kasa da beğenemiyorum hyte y70 de çok pahali msi mag pano 100r bi hoşuma gitti ama devasa mı nasıl bilmiyorum, normalde kasamın görselliğini seviyorum o yüzden hiç değişmeyip 240 lık almak istedim varsa güzel bişey, soğutmayla alakalı bir derdim yok çünkü 240 yeterli olur.
kanka yarın bir gün sistem değişirsin 240 işini görmez o yüzden dedim..

kanka yarın bir gün sistem değişirsin 240 işini görmez o yüzden dedim..
doğru diyosun da ne bileyim şimdi 360 alırım takacak yer bulamayacağım, kasayı değişsem kibar bir kasa yok beğenemiyorum falan beğendiklerim uçuk fiyat oluyor, öyle.

doğru diyosun da ne bileyim şimdi 360 alırım takacak yer bulamayacağım, kasayı değişsem kibar bir kasa yok beğenemiyorum falan beğendiklerim uçuk fiyat oluyor, öyle.
knk 18k vereceksin 240mm ye :) bence hoş bi akvaryum bulabilirsin diğer tür olanlar evet biraz kaba kalıyor bende xpg invader kullanıyorum

NZXT Kraken Elite
Thermalright Frozen Warframe
Ocypus Sigma L24 PRO
Lian Li Galahad II LCD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

knk 18k vereceksin 240mm ye :) bence hoş bi akvaryum bulabilirsin diğer tür olanlar evet biraz kaba kalıyor bende xpg invader kullanıyorum
Parasının hepsini kullanmak zorun değil

NZXT Kraken Elite
Thermalright Frozen Warframe
Ocypus Sigma L24 PRO
Lian Li Galahad II LCD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parasının hepsini kullanmak zorun değil
neticede bütçe olarak yazmış çıkarmayı koymuş kafasına :)

İşlemci ve ram kullanımın artar hıd üzerinden video gönderiyorsa veri çakışması yaşayabilirsin nadiren argbler kafayı yiyebilir (örn singalargb uygulaması benim trcc uygulamamla çakıştığı için yemişti) onun dışında direk kasa değişip yapabilirsin ya da parayla bu işi yapmayabilirsin başka Bi şey yapabilirsin çünkü 240mm + lcd işi biraz niş ve geleceğe dönük değil. Özellikle yeni modeller çıkıyor kavisli içe kavisli falan ben olsam beklerim. (bu arada bekliyorum ben de alıcam :D)

knk 18k vereceksin 240mm ye :) bence hoş bi akvaryum bulabilirsin diğer tür olanlar evet biraz kaba kalıyor bende xpg invader kullanıyoru

İşlemci ve ram kullanımın artar hıd üzerinden video gönderiyorsa veri çakışması yaşayabilirsin nadiren argbler kafayı yiyebilir (örn singalargb uygulaması benim trcc uygulamamla çakıştığı için yemişti) onun dışında direk kasa değişip yapabilirsin ya da parayla bu işi yapmayabilirsin başka Bi şey yapabilirsin çünkü 240mm + lcd işi biraz niş ve geleceğe dönük değil. Özellikle yeni modeller çıkıyor kavisli içe kavisli falan ben olsam beklerim. (bu arada bekliyorum ben de alıcam :D)
tavsiyen için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,803
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri