7800X3D Undervolt ile Performans Düşürüyor

SebekeSuyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
766
arkadaşlar fabrikasyon bios ile deniyorum bir de CO all cores -20, -25 verip deniyorum. cinebench r23, OCCT benchmark falan hep -20 daha iyi sonuç veriyor ama fps testi yapıyorum ortalama %8 kadar düşüyor fabrikasyona göre. ortalama etkili saat artıyor. bu arada mavi ekran vs. yok.sadece 1 oyunda denedim onu da vulkan ile açtım ondan mıdır

FPS testini neyde yaptın da %8 düşüş saptadın :D

FPS testini neyde yaptın da %8 düşüş saptadın :D
beamng drive (ölürüm de vazgeçmem) denedim aynı harita aynı araba :D ama vulkan zaten aşırı oynak geldi bana (fps çok dalgalanıyor) ben vulkandandır diye düşünmek istiyorum

beamng drive (ölürüm de vazgeçmem) denedim aynı harita aynı araba :D ama vulkan zaten aşırı oynak geldi bana (fps çok dalgalanıyor) ben vulkandandır diye düşünmek istiyorum
O şekilde ölçüm olmaz. İçinde benchmark bulunan bir oyuna gir çözünürlüğü 720p yapıp öyle dene. Belki o zaman ortalama bir sonuç alırsın.

O şekilde ölçüm olmaz. İçinde benchmark bulunan bir oyuna gir çözünürlüğü 720p yapıp öyle dene. Belki o zaman ortalama bir sonuç alırsın.
cs'de benchmark modu vardı sanırım onda bi deniyim

ne önerirsiniz hocam o zaman
Sen yine cs dene istersen ama sonuca güvenme. CP2077 ya da shadow of the tomb raider gibi içinde sağlam benchmark bulunan AAA oyunları dene. Çözünürlük 720p üstünde olmasın.

Sen yine cs dene istersen ama sonuca güvenme. CP2077 ya da shadow of the tomb raider gibi içinde sağlam benchmark bulunan AAA oyunları dene.
internet 75 mbps indirmem biraz zor (bi de para kalmadı) cs'de denesem daha iyi benim için sanki

internet 75 mbps indirmem biraz zor (bi de para kalmadı) cs'de denesem daha iyi benim için sanki
O zaman testleri en az 3er kez yap sonuçlar normal mi çıkıyor ona göre değerlendir. Aynı koşulda yaptığına emin ol.

undervolt ile performansın düşmez düşemez ve 7800x3d'de artmaz artamaz hatta hiçbir işlemcide oyun senaryosunda artmaz artamaz undervolt ile performansın çünkü oyunlarda %100 kullanım olmaz ve 80 derecelere bile yaklaşmazsın yani beamng testin hatalıdır arkada bir şey çalışıyorudr vs vs vardır bi nedeni yani testi 3-5 defa daha yapsan biri önde çıkar sonuç değişir sürekli vaktini harcama test vs gerek yok oyna geç babuş ya

undervolt ile performansın düşmez düşemez ve 7800x3d'de artmaz artamaz hatta hiçbir işlemcide oyun senaryosunda artmaz artamaz undervolt ile performansın çünkü oyunlarda %100 kullanım olmaz ve 80 derecelere bile yaklaşmazsın yani beamng testin hatalıdır arkada bir şey çalışıyorudr vs vs vardır bi nedeni yani testi 3-5 defa daha yapsan biri önde çıkar sonuç değişir sürekli vaktini harcama test vs gerek yok oyna geç babuş ya
Büyük ihtimal öyledir. -20 testini pc bi yarım saat açık durduktan (dolayısıyla bikaç program açtım) sonra yaptım standarda çekince direkt oyuna girdim o etkilemiştir belki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,706
Üyeler
189,136
Son üye
dotking
Geri