Anakart ekran kartı yandı

Boşta oldu ekran kartı 35 derece filandı arkada LoL açıktı sadece işlemcide 50 derece filandı sistem hiç sıcak değildi
sıvı teması olmuş olabilir
ekran kartı tam monte edilmemiş olabilir (kablo değil direkt sokete)
ekran kartı kısa devre yapmış olabilir
tozdan dolayı bile olabilir
veya psu

psu dan dolayı muhtemelen anakart taki düz çizgi bu yüzden olmuştur muhtemelen fazla akımdan dolayı

valla ne desem bilemedim geçmiş olsun öncelikle
Bende bilemedim 3 hafta sonra oldu yüksek ihtimal anakarttan oldu çünkü ekran kartı ve PSU önceki sistemde sorunsuz çalışıyordu en azından diğer parçalarda sorun yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya psu

psu dan dolayı muhtemelen anakart taki düz çizgi bu yüzden olmuştur muhtemelen fazla akımdan dolayı
Sıvı dökülmedi ben dökmedim veya başkası dökmedi o kesin akım korumalı priz vardı ekran kartı tam oturdu ondan kesin eminim

Bende bilemedim 3 hafta sonra oldu yüksek ihtimal anakarttan oldu çünkü ekran kartı ve PSU önceki sistemde sorunsuz çalışıyordu en azından diğer parçalarda sorun yok

Sıvı dökülmedi ben dökmedim veya başkası dökmedi o kesin akım korumalı priz vardı ekran kartı tam oturdu ondan kesin eminim
dediğim gibi psu kaynaklı geliyor bana anakartta da yanık var

veya psu

O sıvı ekran kartın yanmadan sonra oldu

dediğim gibi psu kaynaklı geliyor bana anakartta da yanık var
Anakartın sadece fotoğraftaki yeri yanmış başka yerde yok

Sanki ekran kartı ağırlığı ile eğilmiş PCI express soketine kısa devre yapmış gibi bir tarafta parlama yapmış yakmış gibi

Ekler

• 5267.webp
    5267.webp
    515.9 KB · Hit: 69
Geçmiş olsun artık olan oldu ama sıvı soğutma seçiminde her zaman dikkatli olmak gerek..

Geri