Anakart ekran kartı yandı

bitfenix ürünlerinin hiçbirini sevmem, ürünleri iyi de değil zaten ama hiçbir marka bu riski almaz. markasını, itibarını çöpe atar.
double boş yapmışsın hocam bitfenix sıvı soğutmanın 4 farkoı versiyonunu kullandım 240mm 2 adet eski seri 360mm v2 serisi biri şuan sistemde takılı ayrıca kaldı ki o sıvı iletken değil. ya arkadaş bişey olmuş söylemiyor yada bilgisi dahilinde olmadan sıvı teması vs olmuş başka türlü çok mümkün bir olay değil evet üst segmnet ürünleri yok ama piyasadaki bir çok ürüne karşın iyi ürünleri var. Her ne kadar hataları olsa da düzeltiyorlar mesela herkes rulman diyor bende yok 4 model de olmadı bir tek bana mı denk gelmiyor ama çok kaliteli dediğimiz asus rog rjuin serisinde arkadaşıma aldık pompa delik çıktı teknoloji şans işi evet markada önemli ama tek faktör değil.

Uygunsuz davranış
tamam brom yarın aynı sorunu yaşarsan konu açma tamam mı 🤣
merak etme sorun yaşarsam kendim çözerim senin gibi ucuz insanlardan yardım alacağıma çöpe bile atarım. Yazık bide şimdi o surat ifadeni merak ediyorum böyle çok önemli değerli bişey yazmış gibi kasılman falan olur. İnsan görünümlü garip organizma seni :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabahtan beri sorunsuz çalışıyordu aniden ekran kartının sarı pinlerin olduğu yer ve anakartın ekran kartı PCI X16 portu yandı anakart alalı 3 hafta oldu ekran kartı 5 ay Amazon'dan aldım benim suçummu yoksa anakartı satanlarınmı Amazon'dan aldım telafi ederler mi acaba yardım eder misiniz?
@Ayhan Dönmez
PC özellikler.
AMD Ryzen 5 7500F.
RX 6800 Sapphire Nitro+
Gigabyte X870 Gaming X WI-FI7
Crucial Pro 6000MHz CL36 16x2
Samsung 970 Pro 512 GB.
sıvı kaçırma sıvı soğutmadan olduysa firmanın sitesinde hasar karşılanacağı yazıyor hocam bakabilrisiniz bu arada.

double boş yapmışsın hocam bitfenix sıvı soğutmanın 4 farkoı versiyonunu kullandım 240mm 2 adet eski seri 360mm v2 serisi biri şuan sistemde takılı ayrıca kaldı ki o sıvı iletken değil. ya arkadaş bişey olmuş söylemiyor yada bilgisi dahilinde olmadan sıvı teması vs olmuş başka türlü çok mümkün bir olay değil evet üst segmnet ürünleri yok ama piyasadaki bir çok ürüne karşın iyi ürünleri var. Her ne kadar hataları olsa da düzeltiyorlar mesela herkes rulman diyor bende yok 4 model de olmadı bir tek bana mı denk gelmiyor ama çok kaliteli dediğimiz asus rog rjuin serisinde arkadaşıma aldık pompa delik çıktı teknoloji şans işi evet markada önemli ama tek faktör değil.
Neden sôylemeyeyim hocam her şey böyle oldu sıvı teması sadece sıvı soğutmanın sıvısı temas etti gözümün önünde oldu olay zaten

valla sağlammı bilmiyorum ama işin içinden 20K ile çıktınız gibi düşünebiliriz...

daha beter olup tüm sistemi rahatlıkla götürebilecek bir sorun sıvı. Geçmiş olsun şansınızı deneyin firmalardan.

valla sağlammı bilmiyorum ama işin içinden 20K ile çıktınız gibi düşünebiliriz...

daha beter olup tüm sistemi rahatlıkla götürebilecek bir sorun sıvı. Geçmiş olsun şansınızı deneyin firmalardan.
Anakartı amazondan aldım nasıl garantiye gönderirim

Birebir aynı sıvı soğutmayı hava soğutma geçeyim risk almayayım diye 4kya okutmuştum 2 yıl kullanıp. İsabet olmuş biraz, geçmiş olsun ayrıca umarım garanti sürecinde lehinize karar çıkar.

Yüksek ihtimal kullanıcı hatası diycekler tahminimce ne kadar isterler tamir için ?

şu model sıvı soğutucu hakkında o kadar fazla şikayet okudum ki, şikayetler genellikle fanlarının rulmanları bozuluyor, garantiden gelen fanlar da bir zaman sonra aynı sorunu yaşatıyor, daha sonra sıvı akması problemi yaşayan kullanıcıların yorumlarını okudum forum ve youtube incelemelerinin altında, anlaşılan bitfenix kalite- kontrol aşamaları pek iç açıcı değil bunu anlıyoruz. benzer sorunu forumdan bir arkadaşta yaşamıştı, tekrardan geçmiş olsun, @cansux
sıvı akması 1 kere, 2 kerede rulman sorunu yaşadım. 3 sıfır üründe de en sonda msi ile değişim istedim değişim yapıldı 1-2 ay olmuştur sorun olmadı.

Hocam sıvı olayı belli oldu sıvı soğutmadan sıvı damlıyo
Sıvı temaslı olduğu için hiçbir şey yapmayacaklardır. Sıvı soğutma nedir söyleyin de almayalım....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitfenix cube V2 sanırım
Ben diyordum almayın şu sıvı soğutmayı sistemi çöp eder su sızıyor diye dinlemiyorlardı insanlar....
(Çin malı dandik sıvı soğutma alacağınıza gidin hava soğutma alın ya da ille sıvı ise kaliteli bi ürün alın)

Arkadaş 1-2 lira fazla verip kaliteli bir şey almak varken bak RX 6800 + ANAKART ÇÖP OLDU....
- 10-15K YAZDI....

Son düzenleme:
Geri