Özgür_Captain
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
CİMRİ250 koduyla veya EPEY250 koduyla 6.067 tl ye geliyor kaçırmayın derim, bu. Fiyata bu monitörü.
5ms degil miydi bu 0.5 miCİMRİ250 koduyla veya EPEY250 koduyla 6.067 tl ye geliyor kaçırmayın derim, bu. Fiyata bu monitörü.
o değerlere inanan itibar eden kaldı mı cidden?5ms degil miydi bu 0.5 mi
Birde idefix de 6.200tl oldu. İdefix indirim kodunuz varsa daha ucuza alabilirsiniz. Türk Telekom lu olanlanlarınız varsa uugulamadan 300tl indirim. Kodu alabilirsiniz. BilhinizeCİMRİ250 koduyla veya EPEY250 koduyla 6.067 tl ye geliyor kaçırmayın derim, bu. Fiyata bu monitörü.
Ben satın aldım cumartesi akşamı. Satıcı ile iletişime geçtim wp ve telefon üzerinden, yeri bursa'da ölü piksel testi istedim yapacaklar bekliyorum. Satıcıyı Google üzerinden araştırabilir yorumlarını okuya bilirsinizKullanan var mı nasıl monitör ?
0.5 fazeon sitesinden ve birçok yerden baktım.5ms degil miydi bu 0.5 mi
Değil o pivot değil ve 150hz idibu 500 kupon koduyla hepsiburadada 5000e satılan monitör değil mi arkadaşlar?
buldum konuyu değilmiş evet teşekkürler.Değil o pivot değil ve 150hz idi
Normal hızlı monitörler 4 5ms veriyor oled felansa 1ms değeri gösterir. Kötü monitörler 10ms ve üstü de verir testlerine bakmak lazım.5ms degil miydi bu 0.5 mi
Araştırdınız mı monitorü nasıl? Ikinci monitör ariyorum bende bu fiyatlaraBirde idefix de 6.200tl oldu. İdefix indirim kodunuz varsa daha ucuza alabilirsiniz. Türk Telekom lu olanlanlarınız varsa uugulamadan 300tl indirim. Kodu alabilirsiniz. Bilhinize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben satın aldım cumartesi akşamı. Satıcı ile iletişime geçtim wp ve telefon üzerinden, yeri bursa'da ölü piksel testi istedim yapacaklar bekliyorum. Satıcıyı Google üzerinden araştırabilir yorumlarını okuya bilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
0.5 fazeon sitesinden ve birçok yerden baktım.
Vallahi hocam çok araştırdım bu model olmasa da benzeri incelemeleri izledim ürün bildiğiniz tam bir fiyat performans ürünü. Yanlışsam düzeltin, Fazeon en bilindik markalara ekran panel vs üretiyormuş. Anlamadığım donanım arşivi bu ürüne nasıl inceleme çekmemişAraştırdınız mı monitorü nasıl? Ikinci monitör ariyorum bende bu fiyatlara
Forumda bu şekilde yazanlara denk geldim detayları bilmiyorum. 2 gündür tarafım bayağı bir monitör. Anlamadigim icin cok arada kaldimVallahi hocam çok araştırdım bu model olmasa da benzeri incelemeleri izledim ürün bildiğiniz tam bir fiyat performans ürünü. Yanlışsam düzeltin, Fazeon en bilindik markalara ekran panel vs üretiyormuş. Anlamadığım donanım arşivi bu ürüne nasıl inceleme çekmemiş![]()
CİMRİ250 koduyla veya EPEY250 koduyla 6.067 tl ye geliyor kaçırmayın derim, bu. Fiyata bu monitörü.