🔥İndirim Fazeon X27F180QP 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

CİMRİ250 koduyla veya EPEY250 koduyla 6.067 tl ye geliyor kaçırmayın derim, bu. Fiyata bu monitörü.

Birde idefix de 6.200tl oldu. İdefix indirim kodunuz varsa daha ucuza alabilirsiniz. Türk Telekom lu olanlanlarınız varsa uugulamadan 300tl indirim. Kodu alabilirsiniz. Bilhinize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanan var mı nasıl monitör ?
Ben satın aldım cumartesi akşamı. Satıcı ile iletişime geçtim wp ve telefon üzerinden, yeri bursa'da ölü piksel testi istedim yapacaklar bekliyorum. Satıcıyı Google üzerinden araştırabilir yorumlarını okuya bilirsiniz

5ms degil miydi bu 0.5 mi
0.5 fazeon sitesinden ve birçok yerden baktım.

Son düzenleme:
5ms degil miydi bu 0.5 mi
Normal hızlı monitörler 4 5ms veriyor oled felansa 1ms değeri gösterir. Kötü monitörler 10ms ve üstü de verir testlerine bakmak lazım.

Kullanan var mı merak ettiğim bir model. 8 bit + FRC ile nasıl renklilik sunuyor yoksa kağıt üstü mü anlamak laızm.

Birde idefix de 6.200tl oldu. İdefix indirim kodunuz varsa daha ucuza alabilirsiniz. Türk Telekom lu olanlanlarınız varsa uugulamadan 300tl indirim. Kodu alabilirsiniz. Bilhinize

Ben satın aldım cumartesi akşamı. Satıcı ile iletişime geçtim wp ve telefon üzerinden, yeri bursa'da ölü piksel testi istedim yapacaklar bekliyorum. Satıcıyı Google üzerinden araştırabilir yorumlarını okuya bilirsiniz

0.5 fazeon sitesinden ve birçok yerden baktım.
Araştırdınız mı monitorü nasıl? Ikinci monitör ariyorum bende bu fiyatlara

Araştırdınız mı monitorü nasıl? Ikinci monitör ariyorum bende bu fiyatlara
Vallahi hocam çok araştırdım bu model olmasa da benzeri incelemeleri izledim ürün bildiğiniz tam bir fiyat performans ürünü. Yanlışsam düzeltin, Fazeon en bilindik markalara ekran panel vs üretiyormuş. Anlamadığım donanım arşivi bu ürüne nasıl inceleme çekmemiş:)

Vallahi hocam çok araştırdım bu model olmasa da benzeri incelemeleri izledim ürün bildiğiniz tam bir fiyat performans ürünü. Yanlışsam düzeltin, Fazeon en bilindik markalara ekran panel vs üretiyormuş. Anlamadığım donanım arşivi bu ürüne nasıl inceleme çekmemiş:)
Forumda bu şekilde yazanlara denk geldim detayları bilmiyorum. 2 gündür tarafım bayağı bir monitör. Anlamadigim icin cok arada kaldim

CİMRİ250 koduyla veya EPEY250 koduyla 6.067 tl ye geliyor kaçırmayın derim, bu. Fiyata bu monitörü.

Valla çektik bi tane bakalım nasıl bir şey çıkacak. İdefix'in TT kampanyası ile 300 lira indirim, Ziraat bankası peşin fiyatına 5 taksit + E-Ticaret kampanyasından 250 Bankkart Lira ile toplam 5.649 TL'ye gelmiş oldu.

Ölü piksel çıkması durumunda ne yapılmalı sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,414
Üyeler
189,261
Son üye
DARKUS0000
Geri