Sagend
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli Yorumun Icın Tesekkur Ederım Oncelıkle Sıstemın Bılgısını Paylasmamdakı Amac Satıp Satamayacagımı Gormenız Acısından dı O Kısmını DusunemedımÖncelikle geçmiş olsun
Yazdıklarınla sistemin özellikleri arasında hiçbir bağ yoktur
Sistemim üst düzey oyuncu ekipmanlarıdır demen yeterliydi satış amacın yoksa
onun dışında manevi yönün eksiktir dünyadaki bu tarz geçici şeylerden zevk almaya çalışıyorsan eksik yönün bundan gayridir
bende oyun oynarım ama manevi kişiliğimi asla kenara bırakmam hep diri tutarım
Allaha şükür akşama kadar düz duvara baksam yine canım sıkılmaz
Ama eskiden can sıkıntım çok olurdu maneviyattan önce daha bir film bitmeden kuyrukta diğeri inerdi oyun müzik vs eksik olmazdı
Manevi yönünü güçlendirmelisin
Ayrıca rekabetçi oyunlarda gir çık dışında oynama muhabbete girme oradaki çoluk çocuk herkese sövüyor ben hiç oynamıyorum tavsiyede etmem
oynayacak olsam çevrimdışı oynarım![]()
Sımdı Soylekı Eskıden Olsa Sabaha Kadar Oynardım Sabahlardım Tek Basıma Bıle Olsam Ancak Artık Oda Kalmadı Sanırım Kendımı Su 4 Ayda Tamamen Derse Vermem Gerekıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aıle Zamanında Soyledıgınde Bunu Anlamıyorsun Anlayamazsında Yasamadan Ama Anlayınca da Is Isten Gecmıs Oluyornetlerim neden artmıyor yerine neden oyun hevesim yok diye konu açmışsın boş ver kral, oyun hevesi çok önemli her şeyden.
2 yıl sonra kafanı artık oynadığın oyunlara vurursun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Korkumda O Zaten Bende Senın Gıbıydım Aynı Sekılde Ancak Arkadas Ortamıda Eskısı Gıbı Olmaz ArtıkBende durum tam tersiydi , 12. sınıfta ders çalışmak zorunda olmama rağmen günlük 8-10 saat rust oynuyordum.İstediğim yeri kazandım şimdi hiç oynayasım yok.Bir kere gitti mi o istek geri gelmiyor eskisi gibi.Arkadaş ortamını döndürebilirsen birtek öyle sarar.