❌İndirim Bitti! Fazeon X27F180QP 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

İade etme seçeneği yok destek talebi oluşturdum. Umarım bi saçmalık yaşanmaz :)
Selamar.
İade etme seçeneği yok destek talebi oluşturdum. Umarım bi saçmalık yaşanmaz :)
Hocam ben pttavm üzerinden aldım, satıcıyla iletişime geçtim, Google yorumlarınıda okudum, ürünüm şu anda yolda. Ölü piksel testi de istedim yapıp gönderdiler. Wp üzerinden ve telefon üzerinden göreşe bilirsiniz. yerleri bursa'da. Ölü piksel malesef şans işi zaten elektronik de tamamen şans işi.

Yönlendirme yapıyor gibi oluyorum, kesinlikle hiçbir bağım yoktur bende sizler gibi son kullanıcıyım.

Ekler

• 1000009640.webp
    1000009640.webp
    87.2 KB · Hit: 97
Selamar.

Hocam ben pttavm üzerinden aldım, satıcıyla iletişime geçtim, Google yorumlarınıda okudum, ürünüm şu anda yolda. Ölü piksel testi de istedim yapıp gönderdiler. Wp üzerinden ve telefon üzerinden göreşe bilirsiniz. yerleri bursa'da. Ölü piksel malesef şans işi zaten elektronik de tamamen şans işi.

Yönlendirme yapıyor gibi oluyorum, kesinlikle hiçbir bağım yoktur bende sizler gibi son kullanıcıyım :) fiyat ben.
İdefixteki satıcı ile pttavmdeki satıcı aynı değil dostum adam soru cevap kısmında saçma sapan cevap vermiş adama.

İdefixteki satıcı ile pttavmdeki satıcı aynı değil dostum adam soru cevap kısmında saçma sapan cevap vermiş adama.
Haklısınız. Konuyu açtım diye suçlu. Hissettim kendimi. Ama bi ürün almadan önce araştırma yapmamız gerekmiyor mu. Kim Olursa olsun. Açıkcası ben idefix deki satıcıyı Araştırmadım çünkü benim tüm İndirimlerim pttavm üzerindendi direk oraya odaklandım. Satıcıdan ölü. Piksel testi istedim yaptılar. Ama bu üründe sonradan aylar yıllar içinde ölü piksel oluşmayacak yada ışık süzmesi vs çıkmayacak anlamına gelmez. Elektronik tamamen şans işi, ne olursa olsun şans işi

Son düzenleme:
Bu satıcıdan su bile almam.

Hocam bu yorumunuzdan sonra yoğun bi araştırmaya girdim bende tam bilmiyordum ama şunu öğrendim yokmuş öğle bir şey. Sadece şu var BOE çin firmasının ekran panellerini kullanıyor ve kesinlikle hafife alınacak bi üretici değil. Bunu öğrendim.

Yanlış bilgi için özür dilerim.
Sorun yok hocam.

Benim monitörde 2 adet ölü pixel var ama kenarlara doğru beni rahatsız etmiyor bundan mütevellit iade ile uğraşamayacağım.

Renk olarak soluk bulup 5500e geri sattigim monitördür 1kds fps olarak kullanırım diyordumda 1k geçince çamur gibi görüntü veriyor
Hocam bunu yazıyorsunuzda neye göre kime göre hangi ayarlara göre vs. Birde oynan oyunlar ne? Misal ben sadece hikaye odaklı oyun oynarım, bana (amd ryzen 5 7500X3D) (32gb ddr5 6000mhz cl30 ram) (rx 9060xt 16gb) sistemimde bana 2k da istediğimi versin yeter haa vermiyormu bende sizin gibi yaparım bu kadar basit. Herkes başkalarının tecrübeleriyle ilerlese kendisi tecrübe edinemez. Yanlış anlamayın bu yazdığımı agrasif değil olumlu bakıyorum yorumunuza. Olmazsa sizin gibi yaparım yaparlar:)

Hocam bunu yazıyorsunuzda neye göre kime göre hangi ayarlara göre vs. Birde oynan oyunlar ne? Misal ben sadece hikaye odaklı oyun oynarım, bana (amd ryzen 5 7500X3D) (32gb ddr5 6000mhz cl30 ram) (rx 9060xt 16gb) sistemimde bana 2k da istediğimi versin yeter haa vermiyormu bende sizin gibi yaparım bu kadar basit. Herkes başkalarının tecrübeleriyle ilerlese kendisi tecrübe edinemez. Yanlış anlamayın bu yazdığımı agrasif değil olumlu bakıyorum yorumunuza. Olmazsa sizin gibi yaparım yaparlar:)
Bütün ayarlari denedim kiyaslama yaptığımda lg msi 1080p ile kiyasladigimda gözle görülür fark vardı ucuz olmasının sebebi boşuna değil sonuçta kalite pahalıdır.

hbdeki 150hz olan 5kya alınan model oldukca güzel renkleri, ghosting ölü pixel vs de cıkmadı ben memnun kaldım
bu dahada iyisi gibi duruyor f/p bu marka

hbdeki 150hz olan 5kya alınan model oldukca güzel renkleri, ghosting ölü pixel vs de cıkmadı ben memnun kaldım
bu dahada iyisi gibi duruyor f/p bu marka
O modeli bende gördüm ayakları sallanıyor diyorlar, sizde durum nasıl ayarlar arayüz vs nasıl, ışık sızması veya ghosting var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,394
Üyeler
190,025
Son üye
Musab nadir
Geri