Yardım GPU Destek aparatı önerisi

foto atarmısın nasıl bişey aldın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim kartın bu aparatlara denk gelen kısmı köşeli değil oval dönüyor sıkıntı olur belki

Alıntıyı görüntüle
kauçuk varya sorun olacağını sanmam ya bir şekilde yapılır benimki de msi bilmem ne series yazıo

Tamam kasan ATX destekli zaten. Anakart için kullanılan yükseltici vidalar var ya, kasaya bir tane ondan atıp onun üzerine monte edeceksin. Yani şöyle... Kırmızı ile çizdiğim yer ortalama senin anakartın bittiği yer. Hah onun altına yükseltici vida atıp aynı şekilde kurulum yapacaksın.

1771933880532.webp

Tamam kasan ATX destekli zaten. Anakart için kullanılan yükseltici vidalar var ya, kasaya bir tane ondan atıp onun üzerine monte edeceksin. Yani şöyle... Kırmızı ile çizdiğim yer ortalama senin anakartın bittiği yer. Hah onun altına yükseltici vida atıp aynı şekilde kurulum yapacaksın.

Alıntıyı görüntüle
hmmmm anladım hocam teşekkürler sanırsam yükseltici vida aparatın içinden çıkıyor. peki gb002 nin farkı nedir?

hmmmm anladım hocam teşekkürler sanırsam yükseltici vida aparatın içinden çıkıyor. peki gb002 nin farkı nedir?
Gördüğüm kadarıyla çubukları uzatmışlar daha büyük kartlar için. Onun dışında pek bir fark yok. Ben 3080 için kullanıyorum 001 modelini memnunum. Ama yanlış anlaşılma olmasın. O anakart yükseltici (MB) vidalar ürünün içinden çıkmaz. Şu zamazingodan bahsediyorum.

1771934298121.webp

Gördüğüm kadarıyla çubukları uzatmışlar daha büyük kartlar için. Onun dışında pek bir fark yok. Ben 3080 için kullanıyorum 001 modelini memnunum.
200 lira fazla verip gb002 almaya değmez o zaman doğrumu?

200 lira fazla verip gb002 almaya değmez o zaman doğrumu?
Değmez. Ama soketlerin üzerine denk gelme ihtimali var diğerinin sen yine de 002 modeline bak. Ama o kart 30cm değil mi? Fazla sarkma yapmaz, takmayabilirsin.

Gördüğüm kadarıyla çubukları uzatmışlar daha büyük kartlar için. Onun dışında pek bir fark yok. Ben 3080 için kullanıyorum 001 modelini memnunum. Ama yanlış anlaşılma olmasın. O anakart yükseltici (MB) vidalar ürünün içinden çıkmaz. Şu zamazingodan bahsediyorum.

Alıntıyı görüntüle
1771934665395.webp

işaretlediklerim yükseltici vida değilmi?

Bu kendi apartı için yükseltme. Sana attığım resimdeki lazım. Anakartın kutusunda olabilir bir bak. Siyah tatlı küçük vida delikleri
eve gidince bakayım hocam haber ederim size teşekkürler yardımınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değmez. Ama soketlerin üzerine denk gelme ihtimali var diğerinin sen yine de 002 modeline bak. Ama o kart 30cm değil mi? Fazla sarkma yapmaz, takmayabilirsin.
30 cm evet ama yine de hafif meğil vermiş geçen sene ağustosta almıştım ilk zamanlar çok eğilme yoktu bu kadar. anakartın slotuna zarar versin önemli değil zaten ucuz giriş seviye anakart. benim için ekran kartı zarar görmesin amacım o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,754
Üyeler
189,319
Son üye
lldvfirst
Geri