Yardım GPU Destek aparatı önerisi

eve gidince bakayım hocam haber ederim size teşekkürler yardımınız için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30 cm evet ama yine de hafif meğil vermiş geçen sene ağustosta almıştım ilk zamanlar çok eğilme yoktu bu kadar. anakartın slotuna zarar versin önemli değil zaten ucuz giriş seviye anakart. benim için ekran kartı zarar görmesin amacım o
Arkadaşın dediği vidalar kasayla geliyor, anakart kutusunda ancak m2 vidaları ve sata kablosu var. Ya kasaya takılı olmalı çoktan ya da ekstra olmalı.

eve gidince bakayım hocam haber ederim size teşekkürler yardımınız için

30 cm evet ama yine de hafif meğil vermiş geçen sene ağustosta almıştım ilk zamanlar çok eğilme yoktu bu kadar. anakartın slotuna zarar versin önemli değil zaten ucuz giriş seviye anakart. benim için ekran kartı zarar görmesin amacım o
Metal koruma var imzada ki anakartta sorun olmaz merak etme.

Arkadaşın dediği vidalar kasayla geliyor, anakart kutusunda ancak m2 vidaları ve sata kablosu var. Ya kasaya takılı olmalı çoktan ya da ekstra olmalı.
kasanin icinden gelenlerin hepsini kullandimmi hatirlamiyorum ya bakmam lazim kasanin kutusuna

ekran karti zarar gorse napcaz hocam
Doğru kasanın kutusundan çıkması lazım. İlla vardır.

kasanin icinden gelenlerin hepsini kullandimmi hatirlamiyorum ya bakmam lazim kasanin kutusuna

ekran karti zarar gorse napcaz hocam
Eğilme var mı çok görebiliyor musun?

ben trendyoldan 50 liraya 3d printerdan çıkmış ürün almıştım çok görüntü takıntın yoksa iş görüyor

ben trendyoldan 50 liraya 3d printerdan çıkmış ürün almıştım çok görüntü takıntın yoksa iş görüyor
kasanın altında fanlar var o yüzden çok istemiyorum öyle dik aparatları. ek olarak 3d print hiç istemiyorum

Montaj videolarını açıp bakarsan eğer o kartı 1 kişi bile desteklememiş. Kart o kadar büyük ve ağır değil.
doğrudur hocamda kafama takıldı işte fiyatıda az değil pcie slotu zarar görse ilerde o zaman sıkıntı. şimdiden alayım ben bi tane destek aparatı da kafam rahat olsun en azından

doğrudur hocamda kafama takıldı işte fiyatıda az değil pcie slotu zarar görse ilerde o zaman sıkıntı. şimdiden alayım ben bi tane destek aparatı da kafam rahat olsun en azından
Sen bilirsin gülüm 🌹

Montaj videolarını açıp bakarsan eğer o kartı 1 kişi bile desteklememiş. Kart o kadar büyük ve ağır değil.

HATTA
şuan benim kart videodaki gibi tam düz durmuyor çok az eğilme var eve gidince foto atayım

La gerek yok fotoya falan. Adam ne diyor videoda dinle bak.
dinledim dinledim gerek yok diyorda dedim ya işte kafama takıldı. ama zotac 5070 kartın kutusundan destek aparatı çıkıyormuş mesela? o da ağır ve uzun kart değil ama koymuşlar işte.

Geri