16 GB Ram 2K'da iş görür mü?

Reaksiyon skoru
1
Ryzen 5 7600
9060 XT 16 GB
16 GB 6000 MHz CL30

Parçalara sahip bir sistem oyunlarda 2K normal ayarlarda iş görür mü sizce?

Görür

bence görmez benim 32gb ram var bazı oyunlar 20-24 e kadar çıkıyo 1080p de

TLOU da falan yetmiyor diye biliyorum 22gb falan istiyor. çok fazla açık dünya oynamyacaksan yeterli gelir ama.

bence görmez benim 32gb ram var bazı oyunlar 20-24 e kadar çıkıyo 1080p de
Sistemi birkaç ay önce toplayabilsem gözüm kapalı 32 GB ram alırdım,ama şuan üzerine bir 16 GB daha koyunca fiyat +10.000 oluyor maalesef:D

hocam bazı oyunlarda yetmiyor escape from tarkov, squad, arma reforger tarzı misal ama onun dışında rdr2 de oynadım tlou1 ve 2 de aynı sekılde cyberpunk vb oyunları da, tlou2 haric pek bir sıkıntı yasatmadı bana 16gb ram 2kda

Gönül isterdi ki 16x2 32 yapalım ama olmuyor ileride yaparsın ama genel olarak yetiyor arkadaşın dediği gibi tarkov gibi oyunlarda yetersiz kalmıyor ama tıkanıyor işte.

Hocam işimi görecek ise size zahmet 2K 180 Hz monitör önerebilme şansınız var mıdır?
Konusunu açmıştım. Ürün tam bir fiyat performans ürünü. Tavsiye ederim pttavm üzerinden tulparlife satıcısından alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 5 7600
9060 XT 16 GB
16 GB 6000 MHz CL30

Parçalara sahip bir sistem oyunlarda 2K normal ayarlarda iş görür mü sizce?
Endişen olmasın rahat görür

Ekler

• 1000009706.webp
    1000009706.webp
    465.9 KB · Hit: 9
Bazı testlerde bende görmüştüm o yüzden danışmak istedim,çok fazla açık dünyayla aram yok zaten hocam
Gskill flare x5 24gb vardı uyguna 5600mhz cl40'dı yanlış hatırlamıyorsam vasat ama idarelik kullanılabilir en azından ram krizi azalmaya başlayana kadar sonrasına para biriktirir adam akıllı 32gb kit 6000mhz cl30 geçersiniz.

Gönül isterdi ki 16x2 32 yapalım ama olmuyor ileride yaparsın ama genel olarak yetiyor arkadaşın dediği gibi tarkov gibi oyunlarda yetersiz kalmıyor ama tıkanıyor işte.

Şuanın 16 GB parasıyla 64 GB bile alınabiliyordu ama şirketler sağolsun yine kullanıcıyı mağdur ettiler hocam.Sagolun ilgiliniz için.

Gskill flare x5 24gb vardı uyguna 5600mhz cl40'dı yanlış hatırlamıyorsam vasat ama idarelik kullanılabilir en azından ram krizi azalmaya başlayana kadar sonrasına para biriktirir adam akıllı 32gb kit 6000mhz cl30 geçersiniz.
Hocam rami aldım valla ya,daha fazla artmadan almaya çalıştığım için böyle oldu

Konusunu açmıştım. Ürün tam bir fiyat performans ürünü. Tavsiye ederim pttavm üzerinden tulparlife satıcısından alabilirsin.

Endişen olmasın rahat görür
Teşekkürler hocam,bir tane arkadaşımda da bu vardı memnundu,araştırırım.

Geri