Pushlarda ön omuz ağrısı

Aarda.

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar dediğim gibi pushlarda ağır girince keskin bir ağrı giriyor ve o antrenman çöp oluyor ama garip bi şekilde bazen gidiyor daha önceden çok kez doktorada gittim bir kaç tane krem verdiler birde 3 4 ay ara ver dediler onu da yaptım fakat ağrı hala var ve gelişimimi ciddi etkiliyor yanlış hatırlamıyorsam rotater cuff gibi birşeydi adı konu hakkında tecrübesi veya önerisi olan varsa sevinirim.

Fazla ağırlıkla yapıyorsan, ağırlığı düşür, setleri fazlalaştır.

ısınmayı düzgün yapın
setten çnce 1-2 set ısınmada yapın
spor sonundada yapabilirsin ben yapıyorum daha iyi oluyo

Vitamin, mineral ve hormon eksikliğinin ve ciddi ortopedik hastalıklarının olmadığını varsayarak konuşacak olursak üstteki arkadaşın dediği gibi ısınmayı yapmıyor ya da çok gelişigüzel yapıyor olabilirsin.

Vitamin, mineral ve hormon eksikliğinin ve ciddi ortopedik hastalıklarının olmadığını varsayarak konuşacak olursak üstteki arkadaşın dediği gibi ısınmayı yapmıyor ya da çok gelişigüzel yapıyor olabilirsin.
Isınmam iyi ya setten önce ısınıyorum iyice, ağırlık konusuna gelicek olursak 5 yıldır yapıyorum ve artık eskisi kadar gelişemiyorum doğal olarak o yüzden progressive overload şart gibi bişey ondan ötürü ağır girmem gerek yoksa hasar veremiyorum gögüslere yeterince.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde olay sırf ağırlıklada alakalı değil aslında o ağrıyor dediğim dönemler şınav bile çekemiyorum o derece

Geri