🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III 360 ACFRE00136A İşlemci Sıvı Soğutucu 5.390TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
633
Fiyatı EPEY250 kodu ile 5390TL'ye düşüyor. Satıcı Inventus Bilgisayar güvenilir bir satıcı, fiyatına göre iyi bir soğutucu olduğunu düşünüyorum. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
İncelemesi:

Fiyatı EPEY250 kodu ile 5390TL'ye düşüyor. Satıcı Inventus Bilgisayar güvenilir bir satıcı, fiyatına göre iyi bir soğutucu olduğunu düşünüyorum. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
İncelemesi:

İncelemesi:
Kasası destekleyenler beynini kullanmadan direkt satın al düğmesine basmalı e ihtiyaç varsa tabii.

Daha sesli baya bir iyilik konusunu bilmiyorum
1771964430140.webp

kendi sitelerine 28 db testini koymuşlar doğruysa eğer

Amd işlemciyle arada çok fark yok bence ama intel işlemciyle test yapınca aradaki fark neden bu kadar fazla olmuş garip geldi bana.
bilmiyom başkalarının yaptığı testlerde de 3 pro çok iyi sonuç veriyordu isteyen araştırsın bence bu fiyata değmez almışken 3 pro alınır
bunun pompası sorun çıkarabiliyor diye duymuştum 3 pro sıkıntısız diye duymuştum ek olarak

bilmiyom başkalarının yaptığı testlerde de 3 pro çok iyi sonuç veriyordu isteyen araştırsın bence bu fiyata değmez almışken 3 pro alınır
bunun pompası sorun çıkarabiliyor diye duymuştum 3 pro sıkıntısız diye duymuştum ek olarak
Bence 360 için 5300 TL çok iyi hocam aradaki fark çok az ama haklısınız.

Pro kullanıcısı olarak bunu almak yerine bu kadar vermişken yaklaşık 700 800 verip pro kovalayın. 6K ya düşmüştü geçenlerde belki şimdi daha da inmiştir bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,371
Üyeler
189,437
Son üye
sba10371
Geri