hocam benimde dusundugum buydu video da gorunce bi durdum ya zaten tonla para gidicek denesem mi acaba sonucu siteye atarim islemciyi aldigimdaHocam bütçen varsa bu modeli alabilirsiniz.R5 5600X kullanıyorum ve ağır yükte maksimum 63 derece gördüm
![]()
Thermalright Assassin X 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Plus V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.466,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
o psuyu alma D tierhocam benimde dusundugum buydu video da gorunce bi durdum ya zaten tonla para gidicek denesem mi acaba sonucu siteye atarim islemciyi aldigimdabirde bu sisteme Enermax Max iii pro 700w 80+ psu onermisti bi arkadas o nasıldır
msi mag onerir misiniz 2K civarinao psuyu alma D tier
tesekkur ederimBilmiyorum Maalesef hocam.Ben kendim Fsp hyper80+ plus pro kullanıyorum ve memnunm
Bunu alana kadar thermalright pearless assasin al ilerde işlemci upgrade yaparsan yine kullanırsınArkadaşlar selam elimde 2 bakır borulu strong kule tipi soğutucu var R5 5600 e gecmeyi dusunuyorum Rx 6600 ile kombin olacak abdullah abinin testinde bu tarz bi kule tipiyle 60-62 dereceyi gecmiyor bu mümkün mü yeni minimum 4 bakir borulu bir soğutucu mu alayım
Tam bütce nedirmsi mag onerir misiniz 2K civarina
o civara 2-2.5 suan powerbosst var idarelik kasayla gelmisti korkutuyo beniTam bütce nedir
hocam elimde duruyo bosta merak ettigim icin sordum degerlendirilir mi diye + kolay kolay am4 upgarade etmem gibi bundan sonraBunu alana kadar thermalright pearless assasin al ilerde işlemci upgrade yaparsan yine kullanırsın
Elinde varsa kullan geço civara 2-2.5 suan powerbosst var idarelik kasayla gelmisti korkutuyo beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam elimde duruyo bosta merak ettigim icin sordum degerlendirilir mi diye + kolay kolay am4 upgarade etmem gibi bundan sonra
soğutur degil mi 5600 ü stokla deli dereceler görüyormuşElinde varsa kullan geç
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-psu-mag-a650bn-650w-fiyati,1503628831.html Bu bütcede B tier bulamadım bu C tier en azından elindeki gibi canlı bomba değildir amd kart kötü psuyu sevmezo civara 2-2.5 suan powerbosst var idarelik kasayla gelmisti korkutuyo beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam elimde duruyo bosta merak ettigim icin sordum degerlendirilir mi diye + kolay kolay am4 upgarade etmem gibi bundan sonra