1.78 w mk işlemciye üflesen daha çok etki eder. 450 TL'ye 8gr mx6 almışsın daha ne istiyonAz önce 8g mx6 ya 450tl verdim. Daha erken paylaşsaydın ya şunu
Diş macunundan ucuz ama öyle düşünDiş macunu da bu kadar iletir herhalde, bilgisayarcı için alınıp 10-15 yıllık cihazlarda kullanılır belki![]()
Heh demeye çalıştığım işte bu böyle yerler için çok faydalı gündelik kullanıcı için çöp.Iyi fiyat, arkadaşlar güzel dalga geçiyor ama çalıştığım yerde 200+ bilgisayar var ne yapalım hepsine arctic mx 6 mı sürelim![]()
Ula dünya para alıyorsunuz en kötü mx4 süreceksiniz tabi ki başka ne gideriniz var.Iyi fiyat, arkadaşlar güzel dalga geçiyor ama çalıştığım yerde 200+ bilgisayar var ne yapalım hepsine arctic mx 6 mı sürelim![]()
zaten bilgisayarcılar için iyi son kullanıcı ne yapacak bunu hocam üflesem daha çok serinletir işlemciyiIyi fiyat, arkadaşlar güzel dalga geçiyor ama çalıştığım yerde 200+ bilgisayar var ne yapalım hepsine arctic mx 6 mı sürelim![]()
valla 10 yıl önce mi ne bir tane aldıydım bundan. eski laptop / desktoplar için birebir. 2 sene olmuştu babamın laptoıbuna süreli kurumamıştı bile :dSatıcıyı takip edin 10₺ kuponla beraber 139₺ 2 adet termal macun https://ty.gl/axylqa13w35ik
bu arada hala % 80i felan duruyorvalla 10 yıl önce mi ne bir tane aldıydım bundan. eski laptop / desktoplar için birebir. 2 sene olmuştu babamın laptoıbuna süreli kurumamıştı bile :d
Asıl onlar kullanmamalı ya bunları, zaten işlem başı en ucuz haliyle düşünsek 500TL ücret alacak ha şunu sürüp gramı 2TL ye halletmişsin ha kaliteli macun alıp gramı 40TL ye işi halletmişsin zaten işleme 500TL alıyorsun (çok iyimser bir rakam) orada hiçbir esnaf müşteri memnuniyeti için 38TL nin hesabını yapmamalı.Bilgisayarcılar için iyi , kullanıcılar için rezalet.