Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

güvenilir olmayan bi satıcıdan bu paralara cihaz alacak arkadaşın aklına yanayım zaten. güvenilir satıcılarda da en uygun fiyatı hepsiburada ve amazon verir yine onlar da ne kadar aşağı verebilir. dediğim gibi s25 ultra 91.499tl ye çıktı bu gün yeni modeli çıkmasına rağmen 78.5 yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s24 çakılmadı s23 arttı. her eskiyen model saçma fiyatlara ilanlara giriyo. şuan bi s23 ile s24 yakın fiyatlarda ve 70k olan bi cihazın nerdeyse yarı yarıya düşmesinden bahsediyosun mantıklı olmuyo
güvenilir olmayan bi satıcıdan bu paralara cihaz alacak arkadaşın aklına yanayım zaten. güvenilir satıcılarda da en uygun fiyatı hepsiburada ve amazon verir yine onlar da ne kadar aşağı verebilir. dediğim gibi s25 ultra 91.499tl ye çıktı bu gün yeni modeli çıkmasına rağmen 78.5 yani

s24 çakılmadı s23 arttı. her eskiyen model saçma fiyatlara ilanlara giriyo. şuan bi s23 ile s24 yakın fiyatlarda ve 70k olan bi cihazın nerdeyse yarı yarıya düşmesinden bahsediyosun mantıklı olmuyo
Satmazsa düşer, S25 Edge düştü mesela o lansmanda daha da pahalıydı diye hatırlıyorum 47K gördü en son.

70K dan alan çok olursa düşürmezler tabi ama kim Exynoslu ve hala 25W ile şarj olan cihaza iPhone 17 parası verir ki?

Satmazsa düşer, S25 Edge düştü mesela o lansmanda daha da pahalıydı diye hatırlıyorum 47K gördü en son.

70K dan alan çok olursa düşürmezler tabi ama kim Exynoslu ve hala 25W ile şarj olan cihaza iPhone 17 parası verir ki?
edge ile diğer s modelleri kıyaslanmaz. biri ilk defa denenen bişe

S26 ultra 110 k fiyatı gercekten akıl kari degil. Bir android cihazı bu fiyatlanfirma ile cikacaksa en azından soyle olmalıydı. Samsung s26 ultra model için:

- 16 gb dan aşagı ram olmamalıydı.

- sadece 512 gb ve üstü ram olmalıydı.

-Batarya artık 6500 mah ve üstü olmalı.

- hızlı sarjı 90 watt ve üstü olmalı.

- Kamera diger telefon modelleriyle biraz daha yakın olmalıydi.

- antutu v11 bazı android modellerinden daha dusuk kalmış.

-kablosuz hızlı sarj 25 wattan biraz daha fazla artmalı.

-Ekranı 120 hz yerine 144/165 hz olmalıydı.

-Suya dayanıklilik ipx9 olmalı.

Hepsi aynı anda yuksek olması gibi bir beklentim yok ama diger android amiral gemisi telefonlar 70/90k arasındayken sadece privacy screen ozelligi olan s26 ultra bu fiyatı kesinlikle haketmiyor. S pende bluetooth bile yok diye biliuorum(emin de degilim). Bu kadar eksik parcayla samsung neden cikarirki. S25 ulta bile degil son 2 3 yildaki ultra modellerunden tek farkı 2 3 basit degisiklik ve islemci yukseltmesi ama aradaki fiyat farki cok fazla.

s26 ultrayi su modellerden ayiran o spesifik ozellik ne acaba cidden merak ediyorum.
Beyler s26 ultra biraz absurt fiyatlandırması var bu haliyle ben apple almam ama apple bile daha mantıklı kalıyor 😅😅 en azindan fiyatını koruyabiliyor apple ...

Ultrası da baz model 110K bu arada, kimse kusura bakmasın 10K daha verip 17 Pro Max alınır buna bu paralar verilmez (resmi sitelerdeki fiyatları baz alarak)
Ultra 512 110k yine fazla tabii ki. 10k fazla verip 17 pro max alırsak daha çok kazıklanmış oluruz. Şu fiyatlandırmayı apple yıllardır yapıyor diye normalleştirmeyin

@ayranli_tuz Senin fiyat tahminleri tutmadı sanırsam.

Beyler s26 ultra biraz absurt fiyatlandırması var bu haliyle ben apple almam ama apple bile daha mantıklı kalıyor 😅😅 en azindan fiyatını koruyabiliyor apple ...
17 pro serisi güzeldi ilk çıktığında bi hevesle aldım ama cihazı kullanamıyosun ben hemen eskiyecem diye takılıyo appel da o konuda can sıkıyo ama evet değerini koruyo. 107 ye alıp çizilmiş halde 104 e sattım

Eldeki telefonu vs verirsem kampanya indirim vs 80 e geliyor bana totalde. Bilemedim alsammı. Yoksa 40-45k ya yd 25u mu yada bi çılgınlık yapıp fold7 yd. Kararsızım.

Ultra 512 110k yine fazla tabii ki. 10k fazla verip 17 pro max alırsak daha çok kazıklanmış oluruz. Şu fiyatlandırmayı apple yıllardır yapıyor diye normalleştirmeyin
17 Pro Max alsan istediğin zaman 100-110K ya alıcısını bulursun, bunu satmak istesen satana kadar sıfırı 95K falan olur zaten alıcısı da taş çatlasa 70K falan verir elindeki cihaza.

@ayranli_tuz Senin fiyat tahminleri tutmadı sanırsam.
bana neler dedi sanki babası yapmış s26 ultrayı dsjlfkhgvnjldfhng
ekrana hayalet özelliği gelecek diyo.
kamera batarya gelişmiyo diyorum ekran diyo yakın fiyata çıkacak diyo. 85 e 256 bekliyodu dksjflbvljdfbngljkng.
samsung un 256 ya indirim yapmadığını bilmiyo bu konuda atıyo

Eldeki telefonu vs verirsem kampanya indirim vs 80 e geliyor bana totalde. Bilemedim alsammı. Yoksa 40-45k ya yd 25u mu yada bi çılgınlık yapıp fold7 yd. Kararsızım.
amazondan tr s25 ultra çek 512 78.5k

Kamu ve öğrenci mağazası fiyatları ne durumda sırf fiyata bakmak için doğrulamayla uğraşasım gelmedi bakan biri onları yazsın asıl 😀

amazondan s25 ulta alınır şuan 512 si 78.5k şuan

2 tane yd al donusumlu kullan . 6 ay biri 6 ay digeri ...

Çok pahalı çıktı s25 ultra çok daha mantıklı tabii fiyatların düşmesini beklemek lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,687
Üyeler
189,903
Son üye
niğdelması
Geri