Android Düz S26 S25 Ultra ile aynı fiyata çıktı

fiyatları girdi samsung.
s26 ultra 110k lansmana özel
s26 70500 lansmana özel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kullanamyı bilmiyosun iphone gibi kullanmayacaksın ve iphone dan çok daha iyi. tabi tercih meselesi ben ikisini de kullanıyorum. s25 ultramdan çok memnunum iphone tarafında da 17e bekliyorum 50k bandında gelirse 2. cihaz olarak çekicem
kullanmayı bilmiyor muyum :D biraderim teknolojiden bir haber değilim yazılımcıyım yıllardır sektördeyim bundan önce de mühendislik alanındaydım aynen biraderim biz bir şey bilmiyoruz 2093 mesajlı forum üyeleri biliyor kilon tipin ve saç traşını tahmin edip inceden valocu vibe ı alıyorum bile :D

öğrenci mağazası da boş olsa fena söverdim samsunga tüm ekosistemi apple geçirmeyi bile düşünürdüm belki bilgisayarı satmam gerekirdi gerçi
bu telefona 100k verilmez bile kusura bakmayın da samsungcular 5-6 ay offline olur iphone konularına falan girmez öyle diyim 🤣

kullanmayı bilmiyor muyum :D biraderim teknolojiden bir haber değilim yazılımcıyım yıllardır sektördeyim bundan önce de mühendislik alanındaydım aynen biraderim biz bir şey bilmiyoruz 2093 mesajlı forum üyeleri biliyor kilon tipin ve saç traşını tahmin edip inceden valocu vibe ı alıyorum bile :D
ben cahilsin anlamında demedim. iphone gibi kullanmaya çalışıyosun dedim. bunu deme sebebimde aynısını yapan bi arkadaşım. hakaret olarak demdim yanlış anlama. aldığın vibe da birisi değilim emin ol

alabileceğim daha iyi bi telefon yok benim açımdan napabilirim ki
S pen kullanman şartmı?.
S pen harici daha iyi ozellikte bircok telefon var.
S pene cok ihtiyacin varsa durum degisebilir.

Fiyatlar kötü fakat insanlar bu kadar tepkiyi hiç applea göstermiyor değer korusa bile zaten bu telefonlar 1 2 senelik değil bence çok gereksiz tepki geldi zaten fiyatların düşeceği belli ilk defa bu sene olmuyor
apple ile aynı fiyatta zaten aynı segment telefonlar xD, güney kore ile ithalat anlaşması var samsunglar daha düşük vergi ile geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,600
Üyeler
189,878
Son üye
kaan84601
Geri