ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,623
şartS pen kullanman şartmı?.
S pen harici daha iyi ozellikte bircok telefon var.
S pene cok ihtiyacin varsa durum degisebilir.
şartS pen kullanman şartmı?.
S pen harici daha iyi ozellikte bircok telefon var.
S pene cok ihtiyacin varsa durum degisebilir.
eyv takipte kalkhegdbfackhjagefdklhjgaekufg fanboyluk kötü ama mizahın sarıyo yakma bizide
Bunu anlamadan yorum yapan çok insan var bahsettiğim bu zaten üstüne birde trde fiyatlar da düşecek zatenapple ile aynı fiyatta zaten aynı segment telefonlar xD, güney kore ile ithalat anlaşması var samsunglar daha düşük vergi ile geliyor
78.5k ya amazondan s25 ultra 512gb alınabilir 26 ultraya gerek yok ama başka android alternatif arayan honor magic 8 pro bakabilirIhtiyaci olmayan için s pen ve privascy display için bu fiyat astronomik degil direkt p. fiyattır...
8 elite gen 5 li telefonlar ortalama 75k civarı iken 100/110k normal değil.
Bana suanda one plus 15 bir nebze daha iyi gibi geldi honordan. Gecen arkadasla konusuyorduk ordan aklima geldi.78.5k ya amazondan s25 ultra 512gb alınabilir 26 ultraya gerek yok ama başka android alternatif arayan honor magic 8 pro bakabilir
165 hz ekran /120 hz ekrankamera olarak çok geride. eski oneplus artık yok keşke olsa da alsak
ekran çok fark yatarmaz165 hz ekran /120 hz ekran
7300 mah /7100 mah batarya
120 watt/100 watt sarj
Gibi ufak farklardan hosuma gitmisti ama dedigin gibi kamera ile isi olana honor daha mantıkli.
Xiaomi 17 ultra da da ayni bu samsung gibi bir fiyat politikasi cikarsa onlara biraz söylenecem. Ilk defa onceki nesilden daha kotu model yaptilar. 15 ultra yi islemciyi degistirip verseler daha iyi olabilirdi. Ondada eski nesile gore bircok eksiklik var bakalım ne olacak.kamera olarak çok geride. eski oneplus artık yok keşke olsa da alsak
17 pro ve 17 pro max gelse keşke. kamerası çok güzel arakda ekran manyak da gelmezXiaomi 17 ultra da da ayni bu samsung gibi bir fiyat politikasi cikarsa onlara biraz söylenecem. Ilk defa onceki nesilden daha kotu model yaptilar. 15 ultra yi islemciyi degistirip verseler daha iyi olabilirdi. Ondada eski nesile gore bircok eksiklik var bakalım ne olacak.
42ye varsa atabilirmisiniz ben bulamadım hiçbir yerde?S25, 65k dan çıkıp 42 binlere kadar düşmüştü?
S26 dediğin en baz model. 55k bile çok. Neden düşmesin?