Goatseb
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 435
Maşallahı var.ön kameranın motoru bozulmadıysa devam
Maşallahı var.ön kameranın motoru bozulmadıysa devam
Birçok kez 42k ya düştü. Hatta belli bir süre o fiyatlarda kaldı. Benim de alma planım vardı ama almadım. Keşke alsaydım. Şu an 47k'larda.42ye varsa atabilirmisiniz ben bulamadım hiçbir yerde?
dedim sana dinlemedin
Swallet farkı ne ne kadar oluyor94.5kya alınır 512 gb s wallet kullanacak kişi varsa eğitim mağazasından
kamu mağazasını bilmiyom
gerisi almasın 110kya alınmaz
%5 yazıyodu da komisyon kesiyormuş galiba s wallete yatırırken gereksiz sanırımSwallet farkı ne ne kadar oluyor
S25 çıktığı gün 44K ya alınabiliyordu ya ama onun fiyatı 8 Elite işlemci yüzünden düşmedi bence. Daha da düşmez iyice zamlanır yenisi Exynos diye.Birçok kez 42k ya düştü. Hatta belli bir süre o fiyatlarda kaldı. Benim de alma planım vardı ama almadım. Keşke alsaydım. Şu an 47k'larda.
Çıkış fiyatı 65k olan bir telefonun düştüğü fiyata dikkat çekmek açısından örnek veriyorum. S26 eminim 50k'ların altına da ara ara düşecektir ama genel seyri 55k'larda olur.
Ben çünkü özellikle almadım s26 çıkacak diye. 42 varsa alırım hemen. Şu anda vazgeçtim 17 pro düşünüyorum yurt dışı.Birçok kez 42k ya düştü. Hatta belli bir süre o fiyatlarda kaldı. Benim de alma planım vardı ama almadım. Keşke alsaydım. Şu an 47k'larda.
Çıkış fiyatı 65k olan bir telefonun düştüğü fiyata dikkat çekmek açısından örnek veriyorum. S26 eminim 50k'ların altına da ara ara düşecektir ama genel seyri 55k'larda olur.