Kral bende vites almayı düşünüyorum da sen hangi vitesi aldın ?Pxn v10 pro için vites bakıyorum piyasada satılan simtur vitesi gördüm alınır mı ya da pxn a7 shifter mı almalıyım
Simtur ya da Spardox BG-1 de bakabilirsiniz.Kral bende vites almayı düşünüyorum da sen hangi vitesi aldın ?
Daha kemikli vites geçişleri istiyorsanız Simtur veya Spardox. G29 shifterı tarzı istiyorsanız A7. Ne zaman gelir belli değil ama. Çinliler yeni yıl tatilinde olduğundan 1 aydan önce bir şey geleceğini sanmıyorum.Hocam ben a7 bekliyorum da acaba simtur falan da alınabilir mi
Daha uyumlu olur diye bekliyorum aslında yoksa bir şey farketmez herhaldeDaha kemikli vites geçişleri istiyorsanız Simtur veya Spardox. G29 shifterı tarzı istiyorsanız A7. Ne zaman gelir belli değil ama. Çinliler yeni yıl tatilinde olduğundan 1 aydan önce bir şey geleceğini sanmıyorum.
Yani tabi a7 alırsanız direkt PXN Simracing üzerinden ayar yapabilirsiniz.Daha uyumlu olur diye bekliyorum aslında yoksa bir şey farketmez herhalde
Hocam spardox gelburada stoğu bitmiş. Simtur düşünüyorum ancak adamlara hem farklı Instagram hesaplardan hemde watsaptan yazıyorum bi kaç bişey yazıyorlar sonra bidaha yazmıyorlar.Simtur ya da Spardox BG-1 de bakabilirsiniz.
Evet V10 Pro satışlarından sonra piyasada uygun fiyatlı vites kalmadı maalesef. Gelburadan PXN A7 alabilirsiniz onda stok var.Hocam spardox gelburada stoğu bitmiş. Simtur düşünüyorum ancak adamlara hem farklı Instagram hesaplardan hemde watsaptan yazıyorum bi kaç bişey yazıyorlar sonra bidaha yazmıyorlar.![]()
O zaman şuan sadece Simtur kalıyor elde. Sitelerinden sipariş verin gelecektir.Sert kemikli vites arıyorum hocam A7 anladığım kadarıyla düz Logitech vitesi gibiymiş.