2350 saat QD-Oled monitör kullanım sonrası

Eski nesil Mat model o, glossy modeller hatrı sayılır düzeyde fark ediyor. QD-Oled alırsan renkler daha canlı olur bir de en büyük fark bu. Tabii sadece 15 dakika kullanmak ile bir şey anlayamazsın. Tepki süresi, görüş açısı, homojenlik gibi artılar uzun kullanımda belli olur. 1 hafta glossy oled kullan o zaman farkı görürsün.

Oled istemiyorsan F/P olarak bunu öneririm.
Hocam Asus Rog 27Aqdmgr gen2 hakkında görüşleriniz nedir 27 bin fiyatı var şu an alınır mı ?

Hocam fiyatı pahalı ve bir kaç kusuru var. Onun yerine MSI al daha iyi bir monitör (yenileme hızı dışında)
G8 oled almıştım ancak iade ettim glossy model olarak Asus Rog Aqdmgr gen 2 ve Aqwmg bakıyorum Aqwmg internet stoğu yok bekliyorum ancak beklemeyip Aqdmgr almalı mıyım yada attığınız msi daha mı iyi

Kamera yüzünden renkler farklı çıkıyor. Ayrıca grey banding %90 ve 95 de yok denecek kadar az ama kamera yüzünden sanki cok varmıs gibi gözüküyor. Bu yüzden düzgün fotosunu cekemedim. Aynı IPS glow muhabbeti gibi.
8120.webp
8122.webp
8124.webp
8126.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G8 oled almıştım ancak iade ettim glossy model olarak Asus Rog Aqdmgr gen 2 ve Aqwmg bakıyorum Aqwmg internet stoğu yok bekliyorum ancak beklemeyip Aqdmgr almalı mıyım yada attığınız msi daha mı iyi
Aqdmgr eski nesil Woled tavsiye etmem, yanma ve bozulma sikayet leri cok gördüm. Xg27aqdmg özellğkle sıkıntılıydı cok sikayet gördüm.

Alınacaksa Tandem olanlara yönelin. MSI alırdım bu yüzden, uzun vadede kafan rahat olur.

Kamera yüzünden renkler farklı çıkıyor. Ayrıca grey banding %90 ve 95 de yok denecek kadar az ama kamera yüzünden sanki varmıs gibi gözüküyor. Bu yüzden düzgün fotosunu cekemedim.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Aqdmgr eski nesil Woled tavsiye etmem, yanma ve bozulma sikayet leri cok gördüm. Xg27aqdmg özellğkle sıkıntılıydı cok sikayet gördüm.

Alınacaksa Tandem olanlara yönelin. MSI alırdım bu yüzden, uzun vadede kafan rahat olur.
Piksel temizleme başlattım az önce.
Bakım koduna girdi bütün renkler sırayla dönmeye başladı.
Osd menüsü de açılmadı.
Aç kapa yaptım hala devam etti.
Prizden fişini tak çıkar yapınca gitti :D.

bu fiyat bandındaki modellerin çoğunda vrr titremesinden bahsediyolar ne oluyor bu
Gsync açtığında ekranda parlaklık aniden degistigi icin flicker oluyor.

tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum peki 280 hz üstü önereceğiniz bir monitör varmıdır başka
360hz modeller uçuk fiyatta, 280hz yetmez mi?

Kamera yüzünden renkler farklı çıkıyor. Ayrıca grey banding %90 ve 95 de yok denecek kadar az ama kamera yüzünden sanki cok varmıs gibi gözüküyor. Bu yüzden düzgün fotosunu cekemedim. Aynı IPS glow muhabbeti gibi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Asusları eledim o halde stok gelirse tandem olanı olabilir Msi mı yoksa 280hz dell mi glossy istiyorum ancak sizin şunu al dediğiniz bir model varsa direkt onu alabilirim

Asusları eledim o halde stok gelirse tandem olanı olabilir Msi mı yoksa 280hz dell mi glossy istiyorum ancak sizin şunu al dediğiniz bir model varsa direkt onu alabilirim
Reis ben MSI alırım Oled de ya. :D Benim gördüğüm en iyi Oled üreticilerinden belki de en iyisi.

Osd menüsü de açılmadı.
Klasik Asus :D

Reis ben MSI alırım Oled de ya. :D Benim gördüğüm en iyi Oled üreticilerinden belki de en iyisi.

Klasik Asus :D
Teşekkür ederim bu modellerden birini tercih ederim değerli bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkürler oled hakkında bilgi sahibi çok az kişi var kendinizi daha da geliştirip çok iyi yerlere gelirsiniz inşallah

Teşekkür ederim bu modellerden birini tercih ederim değerli bilgileriniz ve tavsiyeleriniz için ayrıca teşekkürler oled hakkında bilgi sahibi çok az kişi var kendinizi daha da geliştirip çok iyi yerlere gelirsiniz inşallah
Sağ olun hocam eksik olmayın.

Osd menüsü de açılmadı.
Bir ara bende de yaptı onu, bir de öyle anlık oluyor ki ne olduğunu bilmesem ciddili panik eder adamı :kekw:

Güç kesince çözüldü benim de.

hocam 1080p düşüp yüksek hz değerli bir şey almayı hedefliyorum işlemcim 7500f gpu 5070 2k da çok çok iyi performans alamıyorum.
5070 ile 1080p cok uyumsuz ya. 2k da 7500f ve 5070 yüksek FPS verir zaten 1080p almak hata bence.

Bir ara bende de yaptı onu, bir de öyle anlık oluyor ki ne olduğunu bilmesem ciddili panik eder adamı :kekw:

Güç kesince çözüldü benim de.
Yok ya ben alıştım daha önceleri de oldu jsjsjsjsjss.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri