2350 saat QD-Oled monitör kullanım sonrası

Tayfunns

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,460
2350 saat kullanım sonrası yanma belirtisi yok.

Desktop Screenshot 2026.02.26 - 22.02.13.39.webp

çok teşekkür ederim hocam factory kısmını göremedim almak istediğim bir monitördü ozaman taksitlen ana monitör bunu alabilirim
Hocam fiyatı pahalı ve bir kaç kusuru var. Onun yerine MSI al daha iyi bir monitör (yenileme hızı dışında)

Hocam fiyatı pahalı ve bir kaç kusuru var. Onun yerine MSI al daha iyi bir monitör (yenileme hızı dışında)
hocam fiyatı pahalı olabilir hiç sorun değil tabii ki hz biraz benim için önemli biraz 300 altı düşünmüyorum 280 hz 1080p var
320hz 2560x1400 ktc modeli var ekstra olarak oled 300-360hz arası düşünüyorum

hocam fiyatı pahalı olabilir hiç sorun değil tabii ki hz biraz benim için önemli biraz 300 altı düşünmüyorum 280 hz 1080p var
320hz 2560x1400 ktc modeli var ekstra olarak oled 300-360hz arası düşünüyorum
O zaman şu eksileri bilerek al.

250nit belirtilsede gerçekte 205nit
Tüm modlarda (creator hariç) parlaklıgı sürekli değiştiren ABL (Auto Brighntess limiter) var
HDMI 2.1 adı altında HDMI 2.0 kullanıyor
DLDSR desteklemiyor
Creator (SRGB modu) yanlış gamayı kullandığı için soluk

hocam sizi yakalamışken sorayım bende 3 yıllık lg 2k 165hz bir monitör var uzun süredir monitör arayışındaydım işyerinden bir arkadaşım oled monitörünü (lg 27gs95qe) verdi denemem için, beklentim çok yüksekti ama sadece 15 dakika dayanabildim tek artısı siyahlar tam siyahtı onun haricinde bir artı göremedim denediğim modelden mi kaynaklı ?

hocam sizi yakalamışken sorayım bende 3 yıllık lg 2k 165hz bir monitör var uzun süredir monitör arayışındaydım işyerinden bir arkadaşım oled monitörünü (lg 27gs95qe) verdi denemem için, beklentim çok yüksekti ama sadece 15 dakika dayanabildim tek artısı siyahlar tam siyahtı onun haricinde bir artı göremedim denediğim modelden mi kaynaklı ?
Eski nesil Mat model o, glossy modeller hatrı sayılır düzeyde fark ediyor. QD-Oled alırsan renkler daha canlı olur bir de en büyük fark bu. Tabii sadece 15 dakika kullanmak ile bir şey anlayamazsın. Tepki süresi, görüş açısı, homojenlik gibi artılar uzun kullanımda belli olur. 1 hafta glossy oled kullan o zaman farkı görürsün.

Oled istemiyorsan F/P olarak bunu öneririm.

O zaman şu eksileri bilerek al.

250nit belirtilsede gerçekte 205nit
Tüm modlarda (creator hariç) parlaklıgı sürekli değiştiren ABL (Auto Brighntess limiter) var
HDMI 2.1 adı altında HDMI 2.0 kullanıyor
DLDSR desteklemiyor
Creator (SRGB modu) yanlış gamayı kullandığı için soluk
tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum peki 280 hz üstü önereceğiniz bir monitör varmıdır başka

Eski nesil Mat model o, glossy modeller hatrı sayılır düzeyde fark ediyor. QD-Oled alırsan renkler daha canlı olur bir de en büyük fark bu. Tabii sadece 15 dakika kullanmak ile bir şey anlayamazsın. Tepki süresi, görüş açısı, homojenlik gibi artılar uzun kullanımda belli olur. 1 hafta glossy oled kullan o zaman farkı görürsün.

Oled istemiyorsan F/P olarak bunu öneririm.
hocam 1080p düşüp yüksek hz değerli bir şey almayı hedefliyorum işlemcim 7500f gpu 5070 2k da çok çok iyi performans alamıyorum.

bu fiyat bandındaki modellerin çoğunda vrr titremesinden bahsediyolar ne oluyor bu

Geri