🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

Son alışverişimle beraber tüm kampanyalara katılıp 6700 puan kazandım. Fakat şöyle bir durum var, ekran kartı almıştım ekran kartında coil whine var rahatsız edici şekilde.

İade durumunda puan gidicek, yeniden kampanyaya katılabiliyor muyuz ?

Son alışverişimle beraber tüm kampanyalara katılıp 6700 puan kazandım. Fakat şöyle bir durum var, ekran kartı almıştım ekran kartında coil whine var rahatsız edici şekilde.

Tam bilmiyorum ama kampanya devam edecektir muhtemelen. 200 TL puan veren e ticaret kampanyasında iade yaptım. 200 TL puanı geri aldı, sayacı da bir geriye aldı. Bunda da sorun olmaz diye düşünüyorum.

Tam bilmiyorum ama kampanya devam edecektir muhtemelen. 200 TL puan veren e ticaret kampanyasında iade yaptım. 200 TL puanı geri aldı, sayacı da bir geriye aldı. Bunda da sorun olmaz diye düşünüyorum.
E ticaret kampanyası dediğiniz gibidir ama parafa özel 5000 veriyordu ya 25bin üstüne, o önemli asıl.

Parafpara n11 - migros, şok, carrefour ve vatan mağazalarında kullanılabiliyor. Mağazalarda fiziki kart şart.

Halkbank posu olan, akaryakıt istasyonları ve diğer marketlerde de kullanabilirsiniz.

Karta başvurduktan sonra kampanyalara katılım sağlayın.

Başvuranlar kartın aktif olmasını beklesinler.

Parafly harici başka Halkbank Paraf bireysel kredi kartı alanlar parafly kampanyasından yararlanamaz.

ParaFly kredi kartına ilk defa başvuran kişilere 25000 TL üzeri 5000 TL parafpara veriliyor.

Gürgençler Apple mağazaları veya www.gurgencler.com.tr’de tek seferde yapılacak 25.000 TL ve üzeri ilk alışverişinize 3000 TL ParafPara

Gürgençlerden alışveriş yaparsanız 25000 TL üzeri 8 bin TL parafpara

--------------Seçili e ticaret alışveriş Kampanyaları------------

Amazon.com.tr, Çiçek Sepeti, Hepsiburada, İdefix, n11, Pazarama, PttAvm, Trendyol

Seçili E-Ticaret Alışverişlerinize 2500 TL üzeri 200 TL Parafpara

Seçili E ticaret alışverişlerinde 30.000 TL ve üzeri ilk taksitli harcamaya 1.500 TL ParafPara

Seçili e ticaret sitelerinden 30 bin TL üzeri taksitli alışverişlerde 6700 TL parafpara
Hocam az önce n11 de denedim puan kullanmayı, puanla ilgili bir seçenek çıkmıyor. Sanal Kart olduğundan mı acaba?

Mağazalarda fiziki kart bilgisi var ama, n11 online neden olmuyor bilginiz var mı ?

hocam ekran kartı alışverişinizi elinize ulaşan fiziki parafly kart no ile mi yaptınız, yoksa sanal kart açarak mı?

Selamlar hala devam ediyormu? Ben bankadan yaptım ama bana paraf troy vermişler . Uygulamadan bakayım dedim parafly platium almak istedim akrt yok seçeneklerde. Normal parafly a mı başvurmak gerekir? Anlamadım valla.

hocam ekran kartı alışverişinizi elinize ulaşan fiziki parafly kart no ile mi yaptınız, yoksa sanal kart açarak mı?
Sanal kartla alışveriş yapilabilir. Fiziki kartin gelmesine gerek yok. Yeter ki uygulamada kart numaraları gözüksün. Ona bagli sanal kart oluşturup alisveris yapabilirsiniz. Zaten kart gönderimi sorunlu. Benim 1 aydir kart gelmedi. Gittim subeden isimsiz kart aldım. Sıkıntılı yani süreçleri. Karti da puan kullanabilmek için aldım. Zira market alışverişi için fiziki kart lazım. Qr vs çalışmıyor.
Market demişken hangi marketin hangi subesinde kart fiziki de olsa çalışıp calismayacagini kimse bilmiyor. Denemeniz lazim tek tek. Mesela bir Şok market subesinde çalışmadı diğerinde çalıştı benim kart. Keza a101'de de...

Hocam az önce n11 de denedim puan kullanmayı, puanla ilgili bir seçenek çıkmıyor. Sanal Kart olduğundan mı acaba?

Mağazalarda fiziki kart bilgisi var ama, n11 online neden olmuyor bilginiz var mı ?
kart bilgisi skt ve cvv yazın öyle bakın bazı sitelerde hepsini yazmayınca göstermiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar hala devam ediyormu? Ben bankadan yaptım ama bana paraf troy vermişler . Uygulamadan bakayım dedim parafly platium almak istedim akrt yok seçeneklerde. Normal parafly a mı başvurmak gerekir? Anlamadım valla.
herhangi bir parafly karta başvurmanız gerekiyordu.

Dostlar selamlar mobil üzerinden önce halkbank hesap açıp daha sonra parafly başvurusu mu yapıyoruz nasıl yapıyoruz ? Şubeye gitmeye gerek varmı ?

Axess başvuru yaptım kart onaylandı fakat diğer banka limitleri düşürün diyor düşürdüm 300 bine toplamda yine vermedi bekleyin 20 gün içinde güncellenir diyor ama ümidi kestim akbank tan

Ben iki kart arasında kaldım hepsiburada premium kart ve parafkart.

Hepsi burada için bir kaç aç sonraki ekstrede aidat yansıtıyorlarmış 1200 civarı
Paraf da tutar nedir ve ilk sene ücretsiz mi hemen kesiyorlarmı ?

Hb premium düşünmemin sebebi de pc parçalarını 9 taksit alabilmek tabi kapsıyor mu bilmiyorum ram işlemci vs

Geri