❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 18k ₺ - Garantili - Kutusuz

Ben bu arada tam takamıyordum üst slota anakartta, anakart soğutmasına çarpıyordu. Alt slottaki soğutmayı takmazsam da diğer SSD'ler ısınacak. Bir de PCIE 5.0 altındaki termal ped çok sağlamdı, çıkaramadım (yükseklik verdiğinden dolayı klipsi kapanmıyordu). Windows'u adaptörle klonladıktan sonra söktüm soğutucuyu.

Garanti etiketini sökmeden diğer taraftan yapabildim. Baya rahat çıktı hatta.

Sökmek zorunda kalacaklara duyurulur :kekw:

IMG_1449.webp

Ben bu arada tam takamıyordum üst slota anakartta, anakart soğutmasına çarpıyordu. Alt slottaki soğutmayı takmazsam da diğer SSD'ler ısınacak. Bir de PCIE 5.0 altındaki termal ped çok sağlamdı, çıkaramadım (yükseklik verdiğinden dolayı klipsi kapanmıyordu). Windows'u adaptörle klonladıktan sonra söktüm soğutucuyu.

Garanti etiketini sökmeden diğer taraftan yapabildim. Baya rahat çıktı hatta.

Sökmek zorunda kalacaklara duyurulur :kekw:

Alıntıyı görüntüle
Güle güle kullanın hocam :)

alınır gibi duruyor 1tb samsung 850 evo sata kullanıcısıyım 10 yıl oldu samsung sağlam iş yapıyor.(sağlık %98)

Sonunda kart numarası geldi paraf ile 6 taksit alcağım ama 18175 şuan 17bin küsürdü şansıma bir denk getiremedim
Hocam 18k da oldukça güzel fiyat. Kaçırmadan alın bence. Çok az fark var arada. Stok biterse adamda bulamazsınız daha bu fiyata 😅

3 gün oldu halen aynı yerde . Unuttular mı göndermeyi ne yaptı bunlar .

Ekler

• Screenshot_2026-02-27-10-43-40-933_com.pttem.epttavm-edit.webp
    Screenshot_2026-02-27-10-43-40-933_com.pttem.epttavm-edit.webp
    53.3 KB · Hit: 69
3 gün oldu halen aynı yerde . Unuttular mı göndermeyi ne yaptı bunlar .
maille fatura geldimi ?

Ben akşam aldım faturası sabah kesilmiş aşağıdaki şekilde yazıyor model olarak soğutuculu model kodu bu şekil doğru sanırım.

"SAMSUNG 4TB 990 pro MZ-V9P4T0CW 7450 - 6900MB/s M2 NVME GEN4 DİSK Kutusuz"

maille fatura geldimi ?

Ben akşam aldım faturası sabah kesilmiş aşağıdaki şekilde yazıyor model olarak soğutuculu model kodu bu şekil doğru sanırım.

"SAMSUNG 4TB 990 pro MZ-V9P4T0CW 7450 - 6900MB/s M2 NVME GEN4 DİSK Kutusuz"
Evet gelmiş ürün isminde şöyle geçiyor "SAMSUNG 4TB 990 pro MZ-V9P4T0BW 7450-6900MB/s M2 NVME GEN4 DİSK Kutusuz "

Bu arada 2 tblık 990promdan biraz daha iyi performans veriyor bu cihaz. neden acaba, 51 tblık bi write var diger 990 promda, o dereceli bir performans düşüşü olabilir mi acaba? Steamde indirirklen disk usage yenisinde 800mb, eskisinde 300-400.
Eskisi yenisinden daha doluysa
Yenide sogutma var, isi cok farkettiriyor
Evet gelmiş ürün isminde şöyle geçiyor "SAMSUNG 4TB 990 pro MZ-V9P4T0BW 7450-6900MB/s M2 NVME GEN4 DİSK Kutusuz "
İste MZ-V9P4T0BW kodu yanlis aslinda. Sonu CW olmali. Arayip revize isticem

Son düzenleme:
Eskisi yenisinden daha doluysa
Yenide sogutma var, isi cok farkettiriyor

İste MZ-V9P4T0BW kodu yanlis aslinda. Sonu CW olmali. Arayip revize isticem
Whatsapp'tan yazın 5 dakikaya halletti benimkini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri