Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 868
Evet şans işi. 1K indirim kodu vardı sanırım iadeden sonra o indirimi artık kullanamam o kötü oldu.
Anladım ama bu şansı denemeye değer ya ihtimali bile güzel. Sonuç olarak olumlu bir durum çıkarsa kazanç çok büyük, olumsuz bir durum çıkarsa kayıp sadece vakit olacak.Koyuyorlar hocam bn de anakart aldım. Tecrübe ile sabit
Hani psuydu o hocam 15knın üstünde olduğuna göre iyi bir şey olması gerekiyor herhalde.Evet şans işi. 1K indirim kodu vardı sanırım iadeden sonra o indirimi artık kullanamam o kötü oldu.
HX1500i 13K civarına denk geldi banaHani psuydu o hocam 15knın üstünde olduğuna göre iyi bir şey olması gerekiyor herhalde.
5 6 kez iade olmamış mıydı bu? Neydi sorunu acaba?Neden RTX 6090 çıktığında gönderecekler acaba kartı? Yurt dışı depodan mı gelecek bu nedir hocam![]()
Hocam bende anakart almayı düşünüyorum, nasıl geldi ki?Koyuyorlar hocam bn de anakart aldım. Tecrübe ile sabit
Beyaz? siyah? Çıktığından beri en dip fiyatta sanırım şu an.teşekkür ederim olabildiğince en az ses yapan coil whine vs olmayanı tercih etmek istedim. Kasa olarak da bugün bunu aldım acaba uyuyor mu biliyor musunuz? ASUS A32 PLUS TG
5 6 kez iade olmamış mıydı bu? Neydi sorunu acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakalım gelince görücem, haberdar ederim burayı da. Gitgide merak etmeye başladım.5 6 kez iade olmamış mıydı bu? Neydi sorunu acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ölçüleri ikisinin de aynı bu sefer beyazı denemek istedim acaba aldığım bu MSİ MPG850GS bu kasaya uyup uymadığını nerden öğrenebilirim? Yardımcı olur musunuz?Beyaz? siyah? Çıktığından beri en dip fiyatta sanırım şu an.
Ne geldi çok bir şey göremedimamazon bugün hareketli arkadaşlar az gelen modeller dahi geldi