🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Evet şans işi. 1K indirim kodu vardı sanırım iadeden sonra o indirimi artık kullanamam o kötü oldu.

Koyuyorlar hocam bn de anakart aldım. Tecrübe ile sabit
Anladım ama bu şansı denemeye değer ya ihtimali bile güzel. Sonuç olarak olumlu bir durum çıkarsa kazanç çok büyük, olumsuz bir durum çıkarsa kayıp sadece vakit olacak.

Kartı direk kasa içinde değil, uzay montaj deneyin, bi de sıvı sızıntısı falan uğraşmayın ne olur ne olmaz.

Bu konuya alternatif olarak, Amazon’dan (veya depodan) xxx seri numaralı xxx ürününü satın aldım, üründe xxx problemlerle karşılaştım ve bu nedenle iade ettim gibi bilgileri içeren ayrı bir başlık açılmasının da faydalı olacağı kanaatindeyim. Hatta ilgili ürünü forumdan satın alan arkadaşların yaşadıkları problemleri, mümkünse, gerekiyorsa fotoğraflarla da desteklemeleri konuyu çok daha somut hale getirir. Ekran kartında coil whine var ya da monitörde fiziksel hasar var, şu kadar ölü piksel var gibi gibi...

Bu sayede depodan alınan ürün hakkında daha kutusunu açmadan ya da çalıştırmadan önce karşılaşabilecek problemler hakkında bilgi sahibi oluruz. Kimimiz bu problemleri dert etmez uygun fiyata ürünü aldım deyip kullanır, kimimiz de geri iade edip zaman kaybı yaşamaz.

Beyaz? siyah? Çıktığından beri en dip fiyatta sanırım şu an.
Ölçüleri ikisinin de aynı bu sefer beyazı denemek istedim acaba aldığım bu MSİ MPG850GS bu kasaya uyup uymadığını nerden öğrenebilirim? Yardımcı olur musunuz?

amazon bugün hareketli arkadaşlar az gelen modeller dahi geldi

Geri