🔥İndirim Unlost 9 Taksit Hazır sistemler 🔥

Geldiler gene ya Unlost'un facebook gruplarındaki trolleri mi paylaşıyor bu konuları arkadaş? VADESİZ 9 TAKSİT yazıyor da zaten vade farkını fazlasıyla fiyata döşüyor ne anladık o işten. 13 yaşında fanları ailelerini ikna edip alsınlar diye yapıyor başka açıklaması yok.

Geldiler gene ya Unlost'un facebook gruplarındaki trolleri mi paylaşıyor bu konuları arkadaş? VADESİZ 9 TAKSİT yazıyor da zaten vade farkını fazlasıyla fiyata döşüyor ne anladık o işten. 13 yaşında fanları ailelerini ikna edip alsınlar diye yapıyor başka açıklaması yok.
9 taksit gördüm paylaştım bu öfke nedir :D

Liste konu sahibinin değil unlostun.
(Bkz. Unlost video açıklamada aynı link mevcut)
Bu sebeple uyarilik bir durum yok.
Ben o linkten satın alınca unlost para kazanacak hocam sponsorluk anlaşması dışında kural kuraldır bence her türlü geçerli olmalı.

9 taksit gördüm paylaştım bu öfke nedir :D
Hocam sıcak fırsatlara konu açarken en azından uygun, avantajlı, bütçe dostu olmasına bakmamız lazım. Bu Unlost denen arkadaşın sistemlerini inatla paylaşıyorlar hepsi bu şekilde ocağa incir ağacı diken sistemler. Doğru değil yaptığınız.

bu kadar rezalet sistem çıkarmayı nasıl başarmış? 35 binlik sistemi 45'den satıyor inşaallah sepette indirim falan muhabbeti vardır daha satışa çıkmadığı için böyledir

Ben o linkten satın alınca unlost para kazanacak hocam sponsorluk anlaşması dışında kural kuraldır bence her türlü geçerli olmalı.
Hocam link unlostun dahi olsa bunun sonucunda unlost bir getiri elde etmiyor mu ? Referal link’in illahaki arkadasa ait olmasina gerek var mi kurallarin uygulanmasi icin.
Arkadaşlar sistem unlost sayesinde yapılıyor ve zaten bu link üzerinden kazanç sağlıyor.
Adam emek vermiş iyi/kötü bir sistem hazırlamış.
Her influcer bu şekilde para kazanır.
Eger böyle her influcer linkine uyarı atacak olursak önce Akakçe'den başlamamiz gerekiyor.
Çünkü Akakçe direkt refli yönlendiriyor.
Ben dahil indirim olduğu zaman herkes Akakçe linki atıyor.
Ama biz sonuçta Akakçe'den para kazanmiyoruz yani para kazanma gibi bir amacımız yok.
Eğer unlost konuyu kendi açıp atsaydi uyarılık bir durum olurdu.
Ama buradaki konu unlosta değil başka bir kullanıcıya ait.
Bu kuralın amacı sıcak fırsatları suistimal edip devamli refli konu açıp kazanç sağlamak isteyenleri engellemek.
Konuyu açan arkadaşın böyle bir niyeti yok.

Akakceden aynı parçaları toplayınca 45k ediyor zaten, indirim yapacağına 9 taksit yapmış adamlar. Firmaların satış planlaması, paylaşan arkadaş da birilerinin işine yarar diye buraya atmış. Herkesin bütçesi indirimli fiyata nakit almaya elverişli değil o yüzden taksit de bir fırsattır. Bu kadar kötü yorum yapanları anlamıyorum, sizin galiba çıkaran yayıncıyla alakalı bir kininiz var yoksa kafası çalışan birisi böyle kinli yorum yapmaz. Yazık...

Arkadaşlar sistem unlost sayesinde yapılıyor ve zaten bu link üzerinden kazanç sağlıyor.
Adam emek vermiş iyi/kötü bir sistem hazırlamış.
Her influcer bu şekilde para kazanır.
Eger böyle her influcer linkine uyarı atacak olursak önce Akakçe'den başlamamiz gerekiyor.
Çünkü Akakçe direkt refli yönlendiriyor.
Ben dahil indirim olduğu zaman herkes Akakçe linki atıyor.
Ama biz sonuçta Akakçe'den para kazanmiyoruz yani para kazanma gibi bir amacımız yok.
Eğer unlost konuyu kendi açıp atsaydi uyarılık bir durum olurdu.
Ama buradaki konu unlosta değil başka bir kullanıcıya ait.
Bu kuralın amacı sıcak fırsatları suistimal edip devamli refli konu açıp kazanç sağlamak isteyenleri engellemek.
Konuyu açan arkadaşın böyle bir niyeti yok.
Unlosta karsi hicbir olumsuz dusuncem olmamakla beraber aslinda kendisinin yaptigi bazi isleri de takdir ederim. Fakat adamin geliri zaten sana bana bize bagli olan bi kapidan geciyor. Isteyen izler isteyen izlemez bu adam bi sahis degil isletme olsa para verip reklamini yaptirir fakat influencer oldugundan suan bu arkadas gibi bikac kisi birak para almayi hicbir cikari olmadan reklamini gayet iyi yapiyor zaten. Sirf unlost ismi var diye rezalet bilesenli ve rezlalet fiyatli sistemler paylastigi icin elestiriyoruz ki elestirmek en dogal hakkimiz. Elestirip bos da birakmadim alternatif onerdim. Bilmeyen olabilir dikkat etmeyen olabilir bu sistemlerden birini alsa sonradan bilgilense arkadasin iadesini siz mi alacaksiniz. Herkes forumda buraya girip bakiyor neden mi uygun fiyatli bisey gorurum de isime yarar belki diye fakat forumun bu kismi da kirlenirse kimse istedigi urune veya ihtiyaci oldugu seye yonelemez tam tersine burda bile kaziklanmaya baslar. Ama siz bu kadar savundugunuza gore Unlostun Ve Arkadasin avukatisiniz galiba.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,585
Üyeler
189,463
Son üye
Yusufinci128422
Geri