SyFox
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 466
Taksitli almak isteyenler için baklabilir bir fırsat
Kötü değil çok kötüTaksitli almak isteyenler için baklabilir bir fırsat
Hocam listeyi nereden aldınTaksitli almak isteyenler için baklabilir bir fırsat
fiyatlar çok uygun değil fakat 9taksit olması alınabilir yapıyor benceKötü değil çok kötü
Youtube videosu atmış az önce ordan aldım hocamHocam listeyi nereden aldın
GG de daha iyi sistemler olacagina eminim 9 taksit de kurtarmiyor bence. butun bilesenleri ayri ayri 9 taksit iceren sitelerden alsaniz daha kaliteli bilesenlerle daha iyi sistem toplarsiniz. Gecen hafta 66k ya 7600 9070xt 16 ram 1tb ssdli sistem alip iade ettim bu yil sistem toplanilmaz kanisindayim.fiyatlar çok uygun değil fakat 9taksit olması alınabilir yapıyor bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Youtube videosu atmış az önce ordan aldım hocam
Evet leş gibi firsat 8 gb li ekran kartini 9060xt sistem parasina kitliyolar gamegaraj 50k ya 9 taksit 7600 5060ti satiyodu ayni.9 taksit olsa bile leş fiyatlar 45k ya 5060 ne la
2 ay önce 45k ya 5070 sistem alınıyordu.
Şuan 50kya iniyor 5060ti sistemler.
arkadas buyuk ihtimalle kendi listesini olsuturup burdan da tiklama aliyor. Uyari yer birazdanNe kadar kötü sistemler hazırlayabiliriz diye uğraşmışlar resmen. Rezalet configler.
Paylaştığınız link para kazanmak için oluşturulmuş bir link. Link urlsindeki "affiliate" yazmasından anlaşılıyor.neden hocam fırsat paylaşmak yasak mıydı
kendi sistemim değil hocam , alakası yok gördüm paylaştımarkadas buyuk ihtimalle kendi listesini olsuturup burdan da tiklama aliyor. Uyari yer birazdan
onu bilmiyordum hocamPaylaştığınız link para kazanmak için oluşturulmuş bir link. Link urlsindeki "affiliate" yazmasından anlaşılıyor.