Forumda linç yemek hatalımıyım

mesela bir tercih yapacak olsak masaüstü daha güçlümü olur o zaman
Masaüstüler laptoplardan performanslı. 4070 li laptopla 4070 li kasayı karşılaştırırsan kasa daha güçlü olur, biri pilli biri fişli cihaz. Burada kullanım senaryosu ne alacağını belirliyor.

sağolun 8gb laptop o zaman insanları çok götürmüyecektir. kasada bile çok götürmez diyorlar. çünkü
Masaüstüler laptoplardan performanslı. 4070 li laptopla 4070 li kasayı karşılaştırırsan kasa daha güçlü olur, biri pilli biri fişli cihaz. Burada kullanım senaryosu ne alacağını belirliyor.

başka forumun mevzularını burada neden açarsınız ki

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
arkadaşlar hatalıysam lütfen hatalısın diyin geçin hakaret etmeyin
Alıntıyı görüntüle
Haklılık payı var, 8GB üstü laptop alayım dedim geçen 100K dan aşağı yok neredeyse. RTX 5070 bile 8GB öyle bir piyasa.

Belki tavır yanlış gelebilir ama oradaki yetkililerin tavrı genel olarak böyle ona yapacak bir şey yok. (Burada da biraz öyle hatta yetkililerle tartışmayın genel olarak 😀)

verdiğin bilgi %100 hatalı ama karşıdaki adamın tavrı da hatalı

hatalı değilim demiyorum zaten dikkat ederseniz. ama modun tavırları hoş değil ve doğru değil ben gayet saygı çerçevesi içinde konuşmuşum orada

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düzgün şekilde yazıyorum. adam nerden vursam o kadar kardır kafasında bakıyor.

peki size bişey soracam mesela laptopta oyun için 8 yeterlimi oluyor merak ettim.
hangi oyunu oynayacaginiza gore degisir ortalama 8 ay once 4050 6gb vramli laptop kullaniyordum aktif olarak ise 5070 12 gb li masaustu kullaniyorum ikisinde de oynadigim oyunlarda memnundum fakat isim geregi biraz degisiklige gitmem gerekti kisaca herkesin ihtiyacina gore tercih yapmasi gerekli mod arkadasta onu belirtmek istemis fakat anlatma yolu bir tik kotu olmus

verdiğin bilgi %100 hatalı ama karşıdaki adamın tavrı da hatalı
oda benim cahilliğim oldu. malesef

ordaki hesabımı kapattım o yüzden burada açtım. orayla bidaha uğraşmak istemiyorum. arkadaşı raporlamayı düşündüm. bişey olmaz diye vazgeçtim.

Haklılık payı var, 8GB üstü laptop alayım dedim geçen 100K dan aşağı yok neredeyse. RTX 5070 bile 8GB öyle bir piyasa.

Belki tavır yanlış gelebilir ama oradaki yetkililerin tavrı genel olarak böyle ona yapacak bir şey yok. (Burada da biraz öyle hatta yetkililerle tartışmayın genel olarak 😀)
tavrı öyle olduğu için bende hesabımı kapatmayı uygun gördüm. uğraşmak zorunda değilim.

orda konu açsam muhtemelen linç yiyecektim. o yüzden uğraşmadım.arkadaş çok saldırgan tavırlar sergiliyor.

bu konu kendi kendine nasıl üste çıkıyor onuda anlamadım.

hesap daha kapanmamış. girdim raporladım. bişey çıkmaz büyük ihtimalle ama olsun.

Son düzenleme:
bu konu çözüldü yapılmıyormu acaba merak ettim

Geri