Genellikle hoşuma giden yeni çıkan oyunları alıyorum benim gibi sık oyun alan biri ile aile kütüphanesi yapmak istiyorum.
Nasıl yani öyle mi oluyor playstationda arkadaşla yapıyorduk bi sorun olmuyodu steam farklı mıaile kütüphanesi olayında aynı bilgisayardan şifrelerin girilmesi gerekiyor tehlikeli bir durum kısacası
en son farklıydı değiştirdilerse bilmiyorum.Nasıl yani öyle mi oluyor playstationda arkadaşla yapıyorduk bi sorun olmuyodu steam farklı mı
bide karşı taraftaki kişi hile kullanıpta vac ban yerse aynı şekilde sizinde ban yeme ihtimaliniz var. aile üyesi olarak geçtiğiniz için. kurallar kısmında yazıyor olması lazım yanlışım yoksa gene bakarsınız. sizNasıl yani öyle mi oluyor playstationda arkadaşla yapıyorduk bi sorun olmuyodu steam farklı mı
şifre konusunda yanlış biliyorsun dostum ancak hile konusunda haklısın birisi vac yerse oyun oyun değişiyor öbürüde yiyor mesela arc raiders de ban yiyen birisi 2 hesaptan da banlı oluyoraile kütüphanesi olayında aynı bilgisayardan şifrelerin girilmesi gerekiyor tehlikeli bir durum kısacası
Katılabilir miyimdeğişti diye biliyorum ben davet atıyorum
Alıntıyı görüntüle
maalesef aktif oynayan olmasa katardımKatılabilir miyim
Hala alım yok mu hocam?maalesef aktif oynayan olmasa katardım
Hocam o eskiden öyleydi. Şu an dümdüz steamden davet atıyorsunuz ve kabul ediyorlar ancak yukarıda arkadaşın da dediği gibi bir kişi vac ban yerse herkes vac ban yer. O yüzden tanımadığınız kişileri aile paylaşımına almayın.Aile paylaşımı yapacağın kişinin bilgisayarında kendi oturumunu açıp "bu bilgisayara izin ver" demen lazim. Ya şifreyi verecen ya da uzaktan bağlantıyla yapacağın icin biraz risk taşır. Tabii karşılıklı paylasacaksaniz o da aynısını senin bilgisayarında yapacak.. Güvenmediğin tanimadigin biriyle yapilacak iş degil.