Aile kütüphanesi yapacak var mı?

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
Genellikle hoşuma giden yeni çıkan oyunları alıyorum benim gibi sık oyun alan biri ile aile kütüphanesi yapmak istiyorum.

aile kütüphanesi olayında aynı bilgisayardan şifrelerin girilmesi gerekiyor tehlikeli bir durum kısacası
Genellikle hoşuma giden yeni çıkan oyunları alıyorum benim gibi sık oyun alan biri ile aile kütüphanesi yapmak istiyorum.

aile kütüphanesi olayında aynı bilgisayardan şifrelerin girilmesi gerekiyor tehlikeli bir durum kısacası
Nasıl yani öyle mi oluyor playstationda arkadaşla yapıyorduk bi sorun olmuyodu steam farklı mı

Nasıl yani öyle mi oluyor playstationda arkadaşla yapıyorduk bi sorun olmuyodu steam farklı mı
en son farklıydı değiştirdilerse bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide karşı taraftaki kişi hile kullanıpta vac ban yerse aynı şekilde sizinde ban yeme ihtimaliniz var. aile üyesi olarak geçtiğiniz için. kurallar kısmında yazıyor olması lazım yanlışım yoksa gene bakarsınız. siz

şifre konusunda yanlış biliyorsun dostum ancak hile konusunda haklısın birisi vac yerse oyun oyun değişiyor öbürüde yiyor mesela arc raiders de ban yiyen birisi 2 hesaptan da banlı oluyor

Artık eskisi gibi ekleyemiyorsun gerçekten aynı ailede gibi olman lazım :D

Aile paylaşımı yapacağın kişinin bilgisayarında kendi oturumunu açıp "bu bilgisayara izin ver" demen lazim. Ya şifreyi verecen ya da uzaktan bağlantıyla yapacağın icin biraz risk taşır. Tabii karşılıklı paylasacaksaniz o da aynısını senin bilgisayarında yapacak.. Güvenmediğin tanimadigin biriyle yapilacak iş degil.

Anladım arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür ederim sürekli oyun alıyorum ve bütçemi zorluyor açıkçası epicten falan al diyen olacak ama steam varken alışkanlık oldu maalesef yine de güvenilir arkadaşlar mesaj atarsa bana sevinirim

değişti diye biliyorum ben davet atıyorum
1772384981011.webp

Aile paylaşımı yapacağın kişinin bilgisayarında kendi oturumunu açıp "bu bilgisayara izin ver" demen lazim. Ya şifreyi verecen ya da uzaktan bağlantıyla yapacağın icin biraz risk taşır. Tabii karşılıklı paylasacaksaniz o da aynısını senin bilgisayarında yapacak.. Güvenmediğin tanimadigin biriyle yapilacak iş degil.
Hocam o eskiden öyleydi. Şu an dümdüz steamden davet atıyorsunuz ve kabul ediyorlar ancak yukarıda arkadaşın da dediği gibi bir kişi vac ban yerse herkes vac ban yer. O yüzden tanımadığınız kişileri aile paylaşımına almayın.

Geri