❌İndirim Bitti! XFX Swift AMD Radeon RX 9070XT 35000 TL

Normalde Sinerji'de 36 bin lira bazı yerlerde 40 bin lira aynı marka aynı model garip neyse.
Satıcı Hepsiburada üzerinden Vatan Bilgisayar 40 binden 35 bin olmuş gözüküyor. Güzel fiyat sayılır. İhtiyacı olan kapsın. Ayrıca aynı modeli kendim de kullanıyorum, sorusu olan varsa cevaplarım.

https://www.hepsiburada.com/xfx-swi...arti-p-HBCV000090024O?magaza=VATAN BİLGİSAYAR
gayet güzel model soğutması ve sessizliği de oldukça iyiydi diye biliyorum kimse kaçırmasın taksitte var mis gibi

gayet güzel model soğutması ve sessizliği de oldukça iyiydi diye biliyorum kimse kaçırmasın taksitte var mis gibi
Soğutması gerçekten başarılı ancak ses konusunda bir tık üzebilir. 9070XT serisi zaten sesli çalışan bir kart. Yoğun yük altında az da olsa fanlar kafa ütüleyebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Coil whine var mi
Biraz kafa ütüleyecek kadar var ama şansa bağlı belki hiç olmaz belki çok olur

Soğutması gerçekten başarılı ancak ses konusunda bir tık üzebilir. 9070XT serisi zaten sesli çalışan bir kart. Yoğun yük altında az da olsa fanlar kafa ütüleyebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz kafa ütüleyecek kadar var ama şansa bağlı belki hiç olmaz belki çok olur
Bende sapphire pulse modeli vardı ses mes yapmadı cw de yoktu.

Bende sapphire pulse modeli vardı ses mes yapmadı cw de yoktu.
Hocam ben 4K ve 2K ultra ayarlarda AAA oyunlar oynuyorum. Zaten güçlü olduğu kadar yüksekde güç çektiği için fanlar biraz sesli çalışıyor dediğim gibi yüksek yük altında sadece fan sesi rahatsız edebilir. Onun harici ısınmayan kart olduğu için fanlar kolay kolay açmaz. Bunu alan adamda 1080P oynamaz darboğaz yapar zaten

Bende Pulse var yavaştan korkutmaya başladı dereceler.

Normalde Sinerji'de 36 bin lira bazı yerlerde 40 bin lira aynı marka aynı model garip neyse.
Satıcı Hepsiburada üzerinden Vatan Bilgisayar 40 binden 35 bin olmuş gözüküyor. Güzel fiyat sayılır. İhtiyacı olan kapsın. Ayrıca aynı modeli kendim de kullanıyorum, sorusu olan varsa cevaplarım.

https://www.hepsiburada.com/xfx-swi...arti-p-HBCV000090024O?magaza=VATAN BİLGİSAYAR
Hocam hangi islemciyle kullanıyorsunuz kartı ben 9700x ile kullanmayı düşünüyorum birde bunun oc modelide varmış galiba onunla arasında çok bir fark varmidir bende sistem topluyorum daha önce yine bu fiyatlara gelmişti o zaman aldım ve 4k da saf güçte fpsler nasil 4k monitör şartmi hangi monitörü kullanoyorsunuz öneriniz varmidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,076
Üyeler
189,965
Son üye
GamelikaTower
Geri