LG Monitörü almalı mıyım?

Abbo

80+
Reaksiyon skoru
129
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k olarak bunada bakabilirsin kodla 5700e falan gelir

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo

2k olarak bunada bakabilirsin kodla 5700e falan gelir
Hocam lenovo biraz gözüme hoş gözükmedi.
Fazeon bir süredir kafamı kurcalıyor özellikleri müthiş ama panel üreticisine ulaşamadım. Birde forumda ki yorumları görünce içime sinmedi. Sanırım LG den devam :) teşekkür ederim.

H25T7>24GS65F-B

Parlaklık, kontrast oranı ve renk gamutunda ktc daha iyi. 24GS65F-B eski bir model artık alınmaz. KTC ayrıca oc ile 200hz olabiliyor.

Hocam lenovo biraz gözüme hoş gözükmedi.
Fazeon bir süredir kafamı kurcalıyor özellikleri müthiş ama panel üreticisine ulaşamadım. Birde forumda ki yorumları görünce içime sinmedi. Sanırım LG den devam :) teşekkür ederim.
bende pek fazla fazeon almak istemiyorum içime sinmiyor LG Ultragear™ G6 27" 27G610A-B diye bir monitör var onu satın alacağım sanırsam
LG babadır ya

• Beğen

H25T7>24GS65F-B

Parlaklık, kontrast oranı ve renk gamutunda ktc daha iyi. 24GS65F-B eski bir model artık alınmaz. KTC ayrıca oc ile 200hz olabiliyor.
Hocam o kol benim masaya olmuyor.

Bi anda kafam tekrar karıştı 🤣
24G4HA en iyi görüntü kalitesin e sahip model. 240hz istersen gigabyte da alabilirsin. LG 24GS modeli günümüz modellerinden geride.

• Beğen
24G4HA en iyi görüntü kalitesin e sahip model. 240hz istersen gigabyte da alabilirsin. LG 24GS modeli günümüz modellerinden geride.
Hocam gigabyte’ın bir modelinde kronik panel arızası olduğunu görmüştüm sanırım g25f2 nin bir alt modeli olabilir soğudum o yüzden. Teknoloji işi şans işi ama o riski almak istemiyorum. AOC markasını biliyorum. Ama renk doygunluğu panel kalitesini hiç gözlemlemedim tereddütteyim.

Hocam gigabyte’ın bir modelinde kronik panel arızası olduğunu görmüştüm sanırım g25f2 nin bir alt modeli olabilir soğudum o yüzden. Teknoloji işi şans işi ama o riski almak istemiyorum. AOC markasını biliyorum. Ama renk doygunluğu panel kalitesini hiç gözlemlemedim tereddütteyim.
Hacım G24F2 ile aynı paneli kullanan MSI G2412 ve AOC 24G2SP modelleri de kronik sorunlu. İnternette aratabilirsiniz. O zaman MSI ve AOC da almayacaksınız. Samsung da G3 modeli kronik ghosting sorunlu o zaman Samsung da almayın. Asusun da XG249CM modeliydi sanırım bir tane sorunlu bir modeli vardı o zaman onu da eleyin. Geriye LG kalıyor.
Desktop Screenshot 2026.03.01 - 21.35.27.41.webp
Desktop Screenshot 2026.03.01 - 21.35.47.93.webp

• Beğen
Hacım G24F2 ile aynı paneli kullanan MSI G2412 ve AOC 24G2SP modelleri de kronik sorunlu. İnternette aratabilirsiniz. O zaman MSI ve AOC da almayacaksınız. Samsung da G3 modeli kronik ghosting sorunlu o zaman Samsung da almayın. Asusun da XG249CM modeliydi sanırım bir tane sorunlu bir modeli vardı o zaman onu da eleyin. Geriye LG kalıyor. :D
bi ara g2 e heveslendim topa tuttular 😂 ne alayım diyorum harici Samsung alma ne alırsan al dediler 😂😂 şimdi aoc araştırıyorum

bi ara g2 e heveslendim topa tuttular 😂 ne alayım diyorum harici Samsung alma ne alırsan al dediler 😂😂 şimdi aoc araştırıyorum
Aoc haterı da var. Markaya değil modele bakmak gerekiyor bu yüzden.

Ben sizin mantığınızı anladım. Kusursuz marka arıyorsunuz. Eğer bir tane kronik sorunlu bir ürün çıkartırsa soğuyorsunuz. Ama tüm markalarda kronik sorunlu ürünler var, bu dediğiniz imkansız oluyor.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,729
Üyeler
192,785
Son üye
cRaig
Geri