devamsızlıktan kalma yokmu şuan ?? devamsızlığı varsa yemez o işRapora gerek yok.
Sabah evden çıkarken at çantanı bir yere ve git internet cafe'ye. Akşam eve dönerken alırsın yine çantanı eline ve okuldan gelmiş gibi yaparsın. Moruklar saftır, çakmazlar.
sağlık hocağına hastayım desen rapor veriyo zaten bide evde hasta rpsi yap karnım ağrıyo başım ağrıyo falan deYarın sağlık ocağından rapor alıp okula gitmeyeceğim bana rapor almak için bir bahane söylermisiniz? (nedenş ise perşembeye yetiştirmem gereken dönem ödevim var rapor alıp yarın akşama kadar yapmayı düşünüyorum.)
raporu iste bahaneye gerek yok veriyorlarYarın sağlık ocağından rapor alıp okula gitmeyeceğim bana rapor almak için bir bahane söylermisiniz? (nedenş ise perşembeye yetiştirmem gereken dönem ödevim var rapor alıp yarın akşama kadar yapmayı düşünüyorum.)
Hamile sanıp hastaneye sevk edebilir.Dostum kustuğunu ve basın döndüğünü söylersen kesin rapor alırsın
yürüyen shitpost komikmi sanıyon kendini heHamile sanıp hastaneye sevk edebilir.
Ben seni komik buluyorum.yürüyen shitpost komikmi sanıyon kendini he