Yarın rapor almaya çalışıp okula gitmeyeceğim bana bir bahane söylermisiniz?

Alichill

80+
Reaksiyon skoru
2
Yarın sağlık ocağından rapor alıp okula gitmeyeceğim bana rapor almak için bir bahane söylermisiniz? (nedenş ise perşembeye yetiştirmem gereken dönem ödevim var rapor alıp yarın akşama kadar yapmayı düşünüyorum.)

Uygunsuz davranış
doğuştan 3 İQ ya sahibim onuda çakallık yapmak için kullanıyorum dersen komple eğitim-öğretimden muaf tutarlar bence.
Para ve zaman israfının önüne geçmek isterler belki 🤣😂

Rapora gerek yok.
Sabah evden çıkarken at çantanı bir yere ve git internet cafe'ye. Akşam eve dönerken alırsın yine çantanı eline ve okuldan gelmiş gibi yaparsın. Moruklar saftır, çakmazlar.

Rapora gerek yok.
Sabah evden çıkarken at çantanı bir yere ve git internet cafe'ye. Akşam eve dönerken alırsın yine çantanı eline ve okuldan gelmiş gibi yaparsın. Moruklar saftır, çakmazlar.
devamsızlıktan kalma yokmu şuan ?? devamsızlığı varsa yemez o iş 😁

Yarın sağlık ocağından rapor alıp okula gitmeyeceğim bana rapor almak için bir bahane söylermisiniz? (nedenş ise perşembeye yetiştirmem gereken dönem ödevim var rapor alıp yarın akşama kadar yapmayı düşünüyorum.)
sağlık hocağına hastayım desen rapor veriyo zaten bide evde hasta rpsi yap karnım ağrıyo başım ağrıyo falan de

raporu iste bahaneye gerek yok veriyorlar

Dostum kustuğunu ve basın döndüğünü söylersen kesin rapor alırsın

Buraya gelip muayene olmak için okula gidemediğini ve kendini iyi hissetmediğin içinde istirahat istediğini söyle rapor verir zaten :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,589
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri