Çindeki toptan fiyatı bu + bu fiyatın üzerine %80 gümrük navlun vergileri masrafları + fiyatın %40 ı kadar da nakliye masrafı olacak. Normal fiyatBu cihazların TR'de fahiş fiyatla satılması inanılmaz. Çin'den 1800 TL'ye almak varken TR'den 5000 TL'ye almak zorunda kalıyosun. Canım ülkem.Alıntıyı görüntüle
5k paraya tablet alır kasanın içine korum oldu bitti.
5k monitör al çift monitör takıl, yada 5k sıvı al aç izle sıcaklığı , boş ürün bana göre
Bir tane bundan alıp kullanmak daha mantıklı çoğu kasanın içine bile girer
![]()
James Donkey JDP15 15,6″ 60Hz Full HD Taşınabilir IPS Monitör - Fiyatı, Yorumları
JDP15 15,6″ 60Hz Full HD Taşınabilir IPS Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyolty.gl
15.6 inch monitor 39.7cm köşeden köşeye gelir hocam buda tahmini 35cm genişlik 19.5 yüksekliğe tekabül eder kasa farkında olsa 36cm genişlik 23cm yükseklik gelir buna uygun cama denk getirilebilir, elinizde eski tablet var ise https://ty.gl/79r6lma7xdrja bu capture card ilede kasaya eklenebilir, ben şahsen böyle bir ekrana 5bin tl vermem açıkçası bence hakkı degil üzerine 1000 veya 1500 daha koyar online ups alırım, tabi kasa içindeki ekrana önem veren ürünü alıp koyabilir şahsen kasanın üzerindeki monitöre bakıp vakit geçiremem
Gittim 2. Monitör aldim bide simdi tesekkurper agalar o paraya sunu alirim olayini gerceklestirmis bulundum.24 inch monitörü alırım, kasanın yanına monte ederim, dev gibi ekrandan istediğim spec listi alırım.
kasa olarak ne var sendeGittim 2. Monitör aldim bide simdi tesekkurper agalar o paraya sunu alirim olayini gerceklestirmis bulundum.
aynı şey değil , ama ikinci monitörüm yoksa önce monitör alırdım24 inch monitörü alırım, kasanın yanına monte ederim, dev gibi ekrandan istediğim spec listi alırım.
Lian li o11 vision compactkasa olarak ne var sende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı şey değil , ama ikinci monitörüm yoksa önce monitör alırdım
Hoca suan 1. Monitör de yokkasa olarak ne var sende
aynı şey değil , ama ikinci monitörüm yoksa önce monitör alırdım
ahahah 2. monitörde sadece anime animasyonu veya sıcaklık göstergesi fln koymak zorunda da değilsin hayılı olsunGittim 2. Monitör aldim bide simdi tesekkurper agalar o paraya sunu alirim olayini gerceklestirmis bulundum.
Youtubedan melih abuaf acip izliyicem hicam cok yarariniz dokundu hwkrhwrkhkrwahahah 2. monitörde sadece anime animasyonu veya sıcaklık göstergesi fln koymak zorunda da değilsin hayılı olsun
önce onları hal et etmen daha mantıklı zaten en son kozmetik işine bakarsın lianli 011 e 8.8 çok yakışıyoLian li o11 vision compact
Hoca suan 1. Monitör de yokekran karti da
O yuzden monitorden omce kasayi fanlari sistemi topladim her gun zam geliyo canim ulkemde bi ana monitor bide ekran karti kaldi onlari da seneye artikönce onları hal et etmen daha mantıklı zaten en son kozmetik işine bakarsın lianli 011 e 8.8 çok yakışıyo
maalesef öyle var mı aklında bi ekran kartı modelO yuzden monitorden omce kasayi fanlari sistemi topladim her gun zam geliyo canim ulkemde bi ana monitor bide ekran karti kaldi onlari da seneye artik![]()
5070ti yada 5080maalesef öyle var mı aklında bi ekran kartı model
beyaz alıcan muhtemelen hangi marka model istiyorsun5070ti yada 5080
Her seyi beyaz aldik (2. Monitor haricbeyaz alıcan muhtemelen hangi marka model istiyorsun