firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,172
evet evet cok iyi yakalamıssınız siz de ben görsem 32 olanını alırdımEyw o zaman iptal etmeyeyim zaten indirim bitmiş
evet evet cok iyi yakalamıssınız siz de ben görsem 32 olanını alırdımEyw o zaman iptal etmeyeyim zaten indirim bitmiş
Bonus ile aldıysanız 1350 tl de Bonus gelmiş kampanyaya katilmadiysaniz katılım sağlamayı unutmayınevet evet cok iyi yakalamıssınız siz de ben görsem 32 olanını alırdım
maximum kartla aldım hocam. 1000 + 250TL bonus verdi. 53800'e aldım. Kullanır mıyım bilmiyorum dandik bi laptopum var halihazırda. Pek işim de olmuyor laptoplaBonus ile aldıysanız 1350 tl de Bonus gelmiş kampanyaya katilmadiysaniz katılım sağlamayı unutmayın
Alıntıyı görüntüle
ZephyrusZephyrus
bu nasıl öz güven yiğidim Allahuteala banada nasip etsin inş en kötü satarsın 60 danmaximum kartla aldım hocam. 1000 + 250TL bonus verdi. 53800'e aldım. Kullanır mıyım bilmiyorum dandik bi laptopum var halihazırda. Pek işim de olmuyor laptopla
World e 3 taksit olsa almıştım bilebu nasıl öz güven yiğidim Allahuteala banada nasip etsin inş en kötü satarsın 60 dan
girişimcilik olunca bizim özgüven. Normal işin yanında 2-3 tane de ek iş yapıyom 7/24 calısıyorum kafada saç kalmadı yaş 30, stresten hap kullanıyoz.bu nasıl öz güven yiğidim Allahuteala banada nasip etsin inş en kötü satarsın 60 dan
benimki mübala ustam Allahu teala daha fazlasını nasip etsin her insan yapamaz ek işgirişimcilik olunca bizim özgüven. Normal işin yanında 2-3 tane de ek iş yapıyom 7/24 calısıyorum kafada saç kalmadı yaş 30, stresten hap kullanıyoz.
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sipariş onaylandı diye mesaj geldi