360mm sıvı soğutma bakıyorum. görselliği zerre umrumda değil sessiz ve iyi soğutması benim için tek önemli olanı.
7800x3d işlemci kullanıyorum haliyle güçlü bir işlemci
kasa: Thermaltake view 380
Asus A620 pro wifi
hocam valla rahat edemiyorum ya psikolojik olarak2.5k ya çift kule hava soğutucu al yanına da 2tb ssd çek
articin bir tık daha iyisi değil daha iyisi ancak.hocam bunun bir tık daha iyisi var mıdır?
neden değmez fiyatına mı değmez ? LF3 ile arasında o kadar da fark yok gibi fiyat açısındanBütçedeki en iyi model.Ama değmez bana kalırsa.Arctic LF3 Pro performanslı ama sesli alınmaz.
Bu kadar pahalı sıvı soğutucu almanıza değmez.Şu bile yeterli gelir:neden değmez fiyatına mı değmez ? LF3 ile arasında o kadar da fark yok gibi fiyat açısından
inanılmaz sessiz olsun diye beklentim yok sadece çok sesli olmasın ve iyi soğutsun malum 7800x3d amacım bu sizde LF3 diyorsunuz yaniarticin bir tık daha iyisi değil daha iyisi ancak.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...b-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,651687826.html
Fiyatı böyle. Şahsen ben arctici alırdım bu kadar para vermeye gerek yok.
Ben çok iyi olsun istiyorum en iyisi olsun diyorsan attığım gigabyte , ben mantıklı olanı istiyorum diyorsan artcic. Ha bu arctic kötü demek değil 7800x3d'ü geç 14900k soğutur.inanılmaz sessiz olsun diye beklentim yok sadece çok sesli olmasın ve iyi soğutsun malum 7800x3d amacım bu sizde LF3 diyorsunuz yani