Hp omen 16 laptop alınır mı ?

ne alcaz hocam delirmiş durumdayım artıkın :D

Hocam victuslarda aşırı fazla meydana gelirken omen victusa (Victus 15 kullanıyorum) göre kat kat daha az bende ilk defa omenin hall sensör hatası aldığını senden duydum geçmiş olsun hocam

Hocam maalesef ki var, bu zamana kadar düzeltmiş olmaları gerekiyor ancak böyle bir risk varken şahsen ben tercih etmezdim fiyatı çok rekabetçi değilse. Zamanında 4 kişiye Omen, 5 kişiye de Victus aldırmış biriyim, cihazları kötülemek için söylemiyorum ancak AMD ya da Intel farketmeksizin 30xx ve 40xx serilerinde bu durum kesinlikle mevcut, 50xx serilerinde de umarım tek yaşayan benimdir.

Hocam maalesef ki var, bu zamana kadar düzeltmiş olmaları gerekiyor ancak böyle bir risk varken şahsen ben tercih etmezdim fiyatı çok rekabetçi değilse. Zamanında 4 kişiye Omen, 5 kişiye de Victus aldırmış biriyim, cihazları kötülemek için söylemiyorum ancak AMD ya da Intel farketmeksizin 30xx ve 40xx serilerinde bu durum kesinlikle mevcut, 50xx serilerinde de umarım tek yaşayan benimdir.
Büyük oranda düzeltildi ama sizin gibi birkaç insanda yaşıyomuş demekki

Nasıl yok arkadaşım, 6 ay önce benim 5070'li makinayı sırf bu yüzden iade aldı adamlar hall sensörü 2 kere bozuldu nasıl olmuyor? Omen 16'ydı benim laptopta. 4070'li aynı şekilde eşimin laptop'u vardı onu da ben aldırmıştım o da 1 sene sonra bozuldu servise gönderdim, çözüm olarak hall sensörünü iptal etmişler performans %30 civarında düştü diye mahkemelik olduk para iadesi yapıldı. Şikayet konusu da aşağıda;

Bilginiz olmayan konularda yorum yapmayın bence. Sorun yaşayanı görmedim demiştiniz, artık görmüş oldunuz :) Fiyatları dahilinde asla tercih edilmez demiyorum, hatta bugün Omen Slim konusuna bile yazdım uygun fiyatlı olsaydı alırdım diye ancak bir risk olduğunu kabul etmelisiniz. Umarım sorunu düzeltmişlerdir, gerçekten emsalsiz bir fiyat değilse tercih etmemenizi öneririm. Karar sizin.
Sana denk gelmiş demek ki arkadaşım. Reditte 2025 modellerle ilgili tek bir tane bile hall sensör problemi yaşayan görmedim. Genel bir problem olsaydı emin ol çoktan internete düşerdi.

Geri